Bugarska će "goreti": Sprema se borilački spektakl u Sofiji, a od ring devojaka će vam se zavrteti u glavi

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Ima ih ukupno sedam, a ne zna se koja je zgodnija i atraktivnija

Ljubitelji borilačkih sportova u regionu, 22. marta će imati priliku da uživaju u pravom borilačkom spektaklu, u režiji najpoznatije organizacije za boks golim šakama - BKFC.

Događaj "BKFC 58", biće održan u "Areni Sofija", u bugarskoj prestonici, a ovdašnjoj javnosti u centru pažnje biće okršaj Vasa "Psiha" Bakočevića i Ramadana Numana iz Egipta, inače i sunaslovna borba večeri.

U glavnoj borbi večeri, očekuje nas susret dvojice Bugara, jer će se u ringu naći Toni Markulev i Kalojan Kolev. Osim toga, očekuje nas još deset vrlo zanimljivih borbi, ali osim toga, još jedna stvar će posebno privući pažnju.

Naime, reč je o ring devojkama, od kojih će vam se zaista zavrteti u glavi. Ima ih ukupno sedam, a ne zna se koja je zgodnija i atraktivnija, a praktično sve su foto modeli, a pored toga, većina njih prodaje svoje fotografije na poznatoj platformi Onlyfans.

Najpoznatija javnosti među njima je plavokosa Kejtlin Bertrand, koja je bila izabrana i za ring devojku godine.

Ništa manje atraktivna i zgodna nije ni Šajra Medal, brineta, koja ima zaista zanimljivu karijeru. Živi na dve lokacije, u Majamiju i Las Vegasu, a 2022. godine bila je izabrana za "Mis kupaćih kostima", kao i "Mis Majamija". Takođe, imala je priliku da se okuša i u glumačkim vodama, te je bila ring devojka u filmu "Krid".


Posebnu priču iza sebe ima i Viktorija Veske, koja osim što se bavi modelingom, završila je i pravni fakultet. Osim toga, uspešno se izlečila od tumora na mozgu, a bila je i igračica u NBA ligi.

Sa pomenutim devojkama u društvu, gotovo uvek bude i "vrela" Alisa Spivak, koja inače najviše vremena provodi na Floridi.

Tu je i zgodna crnka, Čelsi Bria, devojka iz Los Anđelesa. Prema njenim društvenim mrežama, kada se ne bavi modelingom, obično putuje, i to sa svojim dečkom, kojeg često pokazuje javnosti.

Vanesa Bedoja zaista ima "čime da se pohvali", kada je reč o oblinama i izgledu, te ne čudi što su joj gotovo sve fotke na društvenim mrežama veoma provokativne.

Ostalo je još da pomenemo samo atraktivnu Amandu, koja sarađuje sa mnogim poznatim brendovima, i kao i sve devojke, bavi se modelingom.

Sve u svemu, čini se da neće samo tuča biti u centru pažnje.

(Telegraf.rs)

Video: One borbama u kavezu daju posebnu čar: Najlepše ring girls na KSW-u 87, nokautiraju izgledom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA