≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubijeni Stefan Savić objasnio početke u MMA: "Tribali po rukama, iskrivljene uši, bilo je kao u filmu"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slikovito je objasnio svoje iskustvo početka

  • 0
Stefan Savić Foto: Printscreen/Youtube

Ubijeni srpski reprezentativac u MMA Stefan Savić je u gostovanju "MMA INSTITUT"-u objasnio kako je počeo da se bavi sportom u kom je osvojio bronzu u Tirani na Svetskom prvenstvu.

Naveo je da je prvi put u salu ušao sa 10 ili 11 godina i da je to njegovo iskustvo bilo veoma specifično.

- Počeo sam kod Ćose 2012. ili 2013. godine, tada sam imao 11-12 godina. Došao sam kod njega i tada me vratio kući. Otac ga je poznavao, kaže mi imaš njega, on ti je najbolji u ulici (smeh). Ja odem tamo i sada, znaš one Venom majice, zmije, tribali po rukama, uši iskrivljene i sada ja gledam tamo... Kao film, ono, kao američki filmovi. Mislio sam da to ne može da se postane, da se tako rode. Mi smo obični, a oni su... - počeo je Savić.

Ipak, nije sve bilo tako lako, već je morao da proba druge discipline pre nego što se vratio ovoj u kojoj se pokazao kao veoma uspešan.

- Dođem ja kod njega, on me vrati kući i kaže vrati se kad napuniš 14. Tako je i bilo, posle sam došao opet. U međuvremenu sam igrao fudbal po kraju. Posle sam otišao kod Dimketa na boks na Košutnjaku. Bio sam par meseci gore, vraćao se kasno kući sa treninga, moji mi zabrane. Ja dođem kod Ćose opet. Pre toga sam bio kod Bobija, zapravo, imali smo neki trening i oni su radili Ving Čun. Zakačio sam se nešto u školi i razmišljam: 'Šta je bre ovo, neću da se bavim ovim', odem na boks, završim svoj problem u školi i dođem kod Ćose da pokažem šta znam. Tu oni mene ubace u mašinu, počeki da me bacaju, rvanje, džudo, parter, prebiju me, bila je drugačija tuča nego boks. Ostanem kod njega i tu sam od 2014. godine - rekao je Savić.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je mesto na kome je ubijen srpski MMA borac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA