≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajson Fjuri na sučeljavanju sa Usikom poslao poruku hejterima: "Za sve koji me kritikuju - ližite mi..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

U stilu "kralja cigana"...

  • 1
Tajson Fjuri i Deonte Vajlder Foto: AP/Tanjug

Tajson Fjuri i Oleksander Usik su nedavno dogovorili meč, kako ga najavljuju borba decenije, a ona znači novi šou, kako na terenu, tako i van njega.

Prvo sučeljavanje ova dva borca imala su sinoć kada je u njihovom društvu bio popularni Roki Balboa, odnosno glumac Silvester Stalone.

Borci su razmenili poglede i deluje da je u sučeljavanju pobedio Fjuri, "kralj cigana".

- Kada spavaš noću, ružni čoveče, mislićeš na mene narednih osam nedelja, jer ću te udariti u lice. Ovo je za sve ljude koji me kritikuju: ližite mi ja*a. Ne zanima me ništa što kažeš. Znaš li zašto? Prvo, nisi bogat kao ja. Drugo, nisi zgodan kao ja. Treće, niste šampioni sveta u teškoj kategoriji, pogodite ko? Kao ja! Kada ova borba nije mogla da prođe, činilo se da su svi bili srećni jer nije potpisana. Sad su dobili šta su hteli, neka uživaju; ovo je kao anti-klimaks. Ljudi su govorili da se to neće desiti, da se bojim, da bežim. Šta se sada dogodilo? Upravo ću zaraditi još 100 miliona funti - rekao je Fjuri u svom stilu.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko tajno snimio Bogdanu i pokazao kakvu bombu ima pored sebe! Telo izvajano u uskim helankama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    17. novembar 2023 | 18:50

    Njegova sreća što trenutno nema nijedan dobar teškaš. Da je boksovao u vreme Majk Tajsona ne bi Šaban izdrzao 30 sekundi na nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA