UFC veteranka ostavila sve u čudu zbog odeće koju je izabrala za konferenciju

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na sebi je imala samo voće

UFC i BKFC veteranka Perl Gonazales šokirala je javnost odlukom da se na konferenciji za medije pojavi obučena samo u voćne rolnice!

Perl trenutno radi na smanjenju težine kako bi prošla merenje pred bokserski meč protiv Đine Mazani, te je situaciju odlučila da iskoristi kako bi se promovisala na jedan drugačiji način.

Podsetimo, Perl je jedna od onih borkinja koja privlači veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom i koja zarađuje novac gološavim fotografijama. Podsetimo, svojevremeno je izbačena i iz teretane jer je pokazivala tange dok je vežbala.

- Mršavim i ne mogu da jedem slatkiše, pa sam pomislila zašto ne bih nosila voće na sebi. Naterala sam tetku da mi napravi ove voćne rolnice. Sve moje tetke su učestvovale u kreiranju ove jednostane odeće. Takođe, pomažu mi i oko odeće koju nosim u ringu - rekla je Perl i dodala:

- Težak posao je završen. Težak deo je završen. Trenirala sam i treniram svaki dan u teretani. Radim naporno, nemam društveni život, ne zabavljam se. Ovo je moj život.

Video: Dama koja ubija izgledom i udarcima: MMA fajterka hrvatskih korena je sazdana od oblina


(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA