Neka mu neko nešto kaže, ako sme: Poznati UFC borac objavio da je biseksualac

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Poznati borac je obelodanio svoje seksualno opredeljenje, nakon što je mrežama kružio njegov video

Poznati MMA borac, i član UFC-a, najjače svetske promocije, Džef Molina, iznenadio je svetsku javnost nakon što je javno priznao da je biseksualac.

Molina je tako postao prvi UFC borac ikada koji se javno identifikovao kao član "LGBTQ+" zajednice. Naime, na sve je uticalo to što je na društvenim mrežama nedavno procurio njegov intimni video, a tim povodom, Molina je podugačkom izjavom na Tviteru obelodanio svoje seksualno opredeljenje.

Između ostalog, on je istakao da "ne želi da napusti promociju zbog homofobije među navijačima, i da želi da bude poznat po svom radu u oktagonu".

Molina trenutno ima skor 11-2, a od toga 3-0 u UFC-u, takmičeći se u "muva" kategoriji, nakon što se pridružio elitnoj promociji pobedom u "Izazivačkoj seriji 30". Njegova poslednja borba bila je pobeda podeljenom odlukom protiv Žalgasa Žumagulova u junu 2022. godine.

Molina je tada dospeo u centar pažnje svetske javnosti nakon što je tokom borbe nosio šorc sa natpisom u bojama duge. Nakon te borbe, rekao je da je razočarac reakcijom svojih navijača koji su ga osudili, i nazvao to "smešnim", uz poruku da će "podržati bilo šta u zajednici koja je već neko vreme ugnjetavana".

Nakon te borbe, Molina je suspendovan od strane Atletske komisije Nevade, uz optužbe da je bio umešan u šemu igara u koju je bio uključen i njegov trener Džejms Krause, koji je navodno radio kao agent za jednu onlajn kladionicu.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    18. mart 2023 | 16:35

    To nije opredeljenje, nego devijacija. Niko nije izabrao da bide homoseksualac ili biseksualac.

  • Pp

    18. mart 2023 | 16:44

    Ko li će sad sa njim u parter...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA