Srpski džudista (42) se vraća u MMA ring: Prethodni put je slučajno ušao u ring, sada želi namerno da se okuša

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Milanović iza sebe ima stvarno interesantnu karijeru

MMA borbe doživljaju sve veću ekspanziju i to pokazuju kroz razne borbe. Najnovija bi treblao da stigne i 11. marta, kada će u okviru poljskog "FEN 45" snage trebalo da odmere Nikola Milanović iz Srbije i domaći borac Patrik Masijak, kome će ovo ujedno biti i prva borba u oktagonu.

Milanović, inače dete iz mešovitog braka Srbina i Poljakinje, već je bio u oktagonu prošle godine, iako je trostruki šampion Poljske u džudou. Da, u džudou, a njegova priča iza prve MMA borbe je neverovatna. Naime, Milanović je tokom 2022. godine otišao na jedan događaj, gde je mirno posmatrao borbe.

Tada se u jednom momentu pojavio glavni organizator, Martin Levandovski, koji ja je upitao da se bori protiv Mariuša Pudzianovskog. Milanović je to prihvatio, ubeležio je poraz, ali je ipak pokazao zavidnu veštinu. Nakon toga se odmah bacio na trening isključivo MMA, te je sada spreman za svoju novu borbu.

Iako ima malo iskustvo, njegov naredni protivnik ima još manje, s obzirom na to da Masijak nije održao niti jednu borbu u karijeri.

Ono što je još interesantno jeste i kilaža Milanovića, koji ima preko 140 kilograma, te je pitanje, kako će moći i da se kreće u ringu, no, snaga je zasigurno njegova najveća prednost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikola Milanovic (@nikola_judo_milanovic)

Video: Psihopat sreo fudbalere Zvezde na aerodromu, a onda je nastao šou

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. mart 2023 | 23:08

    Njega su zvali jer je bio u timu kao prijatelj jednom našem MMA borcu koji je imao meč a protivnik Puzianovskom je dobio upalu slepog creva tik pred borbu a to je trebao da bude meč večeri. Pošto nisu mogliu kratkom roku da nađu odgovarajuću zamenu za protivnika Puzianovskom koji ima preko 140kg pitali njega jer je i on jako gabaritan. Iako se nikad nije borio u oktagonu nije hteo da odbije masnu zaradu za par minuta. Naravno glatko je izgubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA