Bivši MMA borac optužen da je 17 puta nožem ubo devojku i ubio je ispred kuće

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tragedija u SAD

Bivši američki MMA borac Dvejn Herel (28) optužen je za ubistvo svoje nekadašnje devojke Ajrin Tores (24), te da je njeno telo potom sakrio u ormanu svoje kuće!

Američki mediji, tačnije "Njujork Post" navode da je Herel sačekao Ajrin ispred njene kuće i da ju je 17 puta ubo nožem posle svađe.

Tragedija se dogodila pre nekoliko dana, a istražitelji su u sredu otkrili detalje. Herel je navodno odvukao Ajrinino telo, nakon što ju je izbo, u prtljažnik automobila. Zatim je telo stavio u kantu za skladištenje i istu je sakrio u orman.

Takođe, njene krvave pantalone i torbicu  bacio je u kontejner iza prodavnice, otkrio je policijski detektiv Deri Baltimor koji je dodao i da se par žestoko posvađao pre tragedije.

Najvažniji trag za policiju bio je taj što su roditelji pregledali snimak nadzorne kamere ispred kuće, kada su shvatili da Ajrin nije došla, i da su navodno videli Herela kako je vuče.

Njih dvoje su raskinuli mesec dana pre tragičnog događaja, a sestra je poručila da je Ajrin trpela i fizičko i emocionalno nasilje.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA