Vrela krv ključala van oktagona: Nurmagomedov i Čimaev u klinču, sevale pesnice, obezbeđenje jedva zavelo red

 
 ≫ 
  • 2

Pesničko veče u Abu Dabiju

UFC spektakl koji je protekle noći održan u Abu Dabiju umalo je iznedrio jedan meč više van zvaničnog programa - i to pored samog oktagona.

U glavnim ulogama bili su prekaljeni borci i šampioni, Kamzat Čimaev (28) i Abubakar Nurmagomedov (32) koji su se naočigled čitave hale umalo potukli iako su se malo pre toga pozdravili, rukovali i razmenili nekoliko reči.

Međutim, očito da su se dotakli teme oko koje postoji spor između rođenog Čečena i momka iz Mahačkale, nešto što nije bilo moguće saznati, što je, na kraju krajeva, bio dovoljan razlog za obojicu da skoče jedan na drugog.

Najpre su se kao dva ovna na brvnu glavama odgurivali, ali i to je trajalo tek na tren, kratak fitilj kod obojice je sagoreo u trenutku i počele su da "sevaju" pesnice. Obezbeđenje je u momentu odreagovalo, srećom nije bilo eskalacije sukoba, već su dve grupe ljudi pokušale da ohlade usijane glave. Pogledajte, uostalom, kako je počeo sukob dvojice boraca.

Iz još jednog ugla napeta situacija na UFC događaju.

Inače, Nurmagomedov je nedugo pre ovog sukoba van oktagona, imao zvaničan meč par metara dalje, u kavezu, gde je savladao je Gadžija Omargadžijeva.

Incident je prokomentarisao i prvi čovek UFC organizacije Dejna Vajt.

- Šta uopšte da kažem, dešava se, posebno sa Hamzatom. Dešava se - rekao je Vajt koji nije očekivao Čimaeva na događaju.

- Sedeo je na našoj strani, nisam čak ni znao da će doći večeras. Ovde ga je pozvao Abu Dabi. Dakle, sedišta iza mene ovde u Abu Dabiju su u vlasništvu Abu Dabija - rekao je Vajt.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    23. oktobar 2022 | 13:28

    Који Су Набеђени Фрајери!!!!! Респект Нула!

  • Srbin

    23. oktobar 2022 | 14:44

    Kačket sam zaboravio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA