"Lansiraću malog tupana preko prečke!": Mekgregor zapretio Hasbuli, ali usledio je ubitačan odgovor

 
 ≫ 
  • 0

"Mali Habib" pozvao Irca na borbu, do koje, naravno, neće doći

Ako pomnije pratite društvene mreže, ili MMA sport, sigurno znate ko je Hasbula Magomedov. Momak rođen 2003. godine, koji je rođen sa nedostatkom hormona rasta, ovoga puta je dospeo u centar pažnje tako što je izazvao na borbu Konora Mekgregora.

Video na kom Hasbula burgerom u facu udara Aleksandera Volkanovskog, UFC borca, dospeo je do Konora Mekgregora koji je to prokomentarisao i rekao da želi da prebije momka poreklom iz Republike Dagestan.

- Voleo bih da lansiram tog malog tupana preko prečke, koliko košta da ga dobijem na voleju? Ostvariću svoju misiju da postignem tri poena s njim - rekao je Konor, aludirajući na ragbi pravilo, gde za pogodak šutom vredan tri poena.

Odgovor "malog Habiba" se nije dugo čekao, a stigao je na Tviteru.

Hasbula je poručio da ne prati propalice na toj društvenoj mreži, te je rekao Konoru da ga naredni put označi kada ga spominje. Tom prilikom je uputio i poziv za borbu Ircu:

- Sada imam ugovoror sa UFC-om, ako je Konor Mekgregor zaista muškarac, vidimo se u Abu Dabiju. Već ga je razbio Habib Nurmagomedov. Pretpostavljam da mu je ponestalo novca od borbe protiv Flojda Mejvedera i da mu treba više pažnje.

Oglasio se i Volkanovski, koji je stao u zaštitu Hasbule i poručio Mekgregoru da će prvo morati da prebije njega, pa tek onda da dođe do Hasbule.

Kao što smo već rekli, Hasbula je rođen sa nedostatkom hormona rasta koji je inače poznat kao patuljastost, zbog čega mnogi ljudi prvo mogu pretpostaviti da je mnogo mlađi nego što bi njegov rodni list inače sugerisao. Rođen je 2003. godine, visok je 102 centimetra, a težak 18 kilograma.

Video: Najzabavnija misterija na internetu: Ima 19 godina, a izgleda kao dete, prate ga milioni

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA