Zavirite u Fjurijevu iznajmljenu kuću iz bajke: Bioskop na bazenu, 6 soba i bilijar sala, sve puca od luksuza

 
 ≫ 
  • 2

Posebni uslovi bili su potrebni Fjuriju kako bi poritv Vajta ostvario pobedu

Britanac Tajson Fjuri nastupio je ove subote pred 94.000 ljudi na londonskom "Vembliju" i upisao 32. pobedu u karijeri, 23. nokautom, Dilijana Vajta. Posle meča, najavio je povlačenje iz sveta boksa, a glavni razlog je porodica sa kojom Fjuri želi da provede više vremena. Pored ringa, pažnju privlači sve oko Fjurija, pa tako i kuća koju je iznajmio za sebe i porodicu kako bi se pripremio što bolje za meč.

Naime, britanski mediji prenose da je bokser odlučio da napravi "bazu" pred sam duel na Vembliju u Herfordšajeru, i to, u kući koja za noć košta oko 1.500 evra.

Kuća se prostire na 6.200 kvadrata, može da primi 10 gostiju u 6 velikih spavaćih soba, i 6 manjih gostinskih prostorija. Naravno, malo je reći da je luksuz prva asocijacija kada se baci pogled na ljubičastu bilijar sali, prelepo dvorište, ili bazen posred kojeg je veliko bioskopsko platno, na kojem bi Fjuri mogao da gleda svoje mečeve.

Naravno, tu je i sala za treninge, i sve što je potrebno kako bi svetski šampion bio u što boljoj formi.

Pogledajte u galeriji kako izgleda kuća koju je Tajson Fjuri rentirao:

Ipak, šampion, koji je samo u borbi protiv Vajta zaradio neverovatnu sumu novca, ima čima da se pohvali i kada je reč o nekretninama. Tako njegova supruga Paris Fjuri često objavljuje fotografije kuće iz bajke u kojoj žive u pauzi između Fjurijevih mečeva.

Naravno, po luksuzu ova nekretnina ne zaostaje za onima koju imaju svetske zvedze. Tako porodica uživa u đakuziju na krovu, velikom dvorištu, a nežnijeva polovina Tajsona Fjurija posebno je ponosna na kuhinju o kojoj je, kako sama kaže, sanjala.

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: Kralj Cigana u klubu đuskao do zore

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA