Intervju sa "Srpskom princezom" koja je spremna da pokori London: "Imam puno udvarača u poslednje vreme"

 
 
  • 12

Prva srpska takmičarka u BKFC kategoriji, Nađa Milijančević, se vredno sprema za predstojeći debi

Meč za prvaka sveta u boksu, u teškoj kategoriji, nedavno je bio održan u londonskoj "O2" areni, a Srbija će na istom mestu uskoro imati svoju predstavnicu u prvom mitingu "bare knuckle" (goloruke) kategorije.

U pitanju je Nađa Milijančević, poznatija kao "Srpska princeza", koja će se 20. novembra boriti protiv Italijanke Kjare Giusti, a u razgovoru za naš portal je priznala da svu tremu i pritisak uspeva da pretoči na pozitivnu stranu, tako da je ne ometaju tokom priprema.

"Bare knuckle (BKFC)" je specifičan po tome što nema rukavica, već samo zavoji oko šaka. Povrede su redovna pojava, ali Nađa sama ističe da sa tim nema problema, jer su joj od konstanog treninga bez rukavica ruke drastično ojačale. To se da videti i po žuljevima na njenim rukama.

Hrabra Nađa pleni i u ringu i van njega, naročito na društvenim mrežama. Atraktivna borkinja navodi da ima pregršrt udvarača, naročito Engleza.

- Imam puno udvarača u poslednje vreme. Pogotovu su se Englezi zainteresovali. Atraktivno im je što sam ja prvi ženski borac. Ima i dosta negativnih komentara hejtera, ali ne obraćam pažnju na njih. To su ljudi koji se ne razumeju u sport - istakla je Nađa, koja je pritom gostovala i u emsiji "Direkt" na "Arena sportu", koja se emituje ponedeljkom od 20 časova.

Pomenimo i to da je Nađa tokom vikenda bila u centru pažnje, kada je sa koleginicom Jelenom janićijević morala da "prevaspita" MMA borca Jovana Marijanovića.

Intervju sa Nađom Milijančević pogledajte u videu na početku teksta a njenu životnu priču ovde.


Video: Nađa Milijančević o popularnosti na Instagramu i značenju svojih tetovaža: To je postalo jako bitno!

Video: Bivši zadrugar uradio moćan tattoo Srpskoj princezi: Nova slika na telu srpske kik-bokserke

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike čekali da Delije odu da bi zapevalia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    5. oktobar 2021 | 11:57

    ,,Imam puno udvaraca"...Neka te to ne poremeti u razmisljanju. Ni tebe ni ostale djevojke. To ne znaci da si lijepa nego da se njima...Kapiras li? E sad idi i uzmi tu titulu i razmisljaj kao Milunka Savic a ne kao starleta. Sve najbolje!

  • 😂😂😂😂

    5. oktobar 2021 | 12:25

    Na jednoj slici noge 1m na drugoj slici 2.10m 😂 Ziveo photoshop! 😂😂😂😂

  • Slavoljub

    5. oktobar 2021 | 12:09

    Zeni je mesto u kujni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA