Srpski MMA borac isprozivao domaće navijače zbog Hrvata: Da se zarati, sakrili biste se u šupe

 
 ≫ 
  • 43

Džoker nastavio da ulazi u ring uz pesme Dina Dina Dvornika

Aleksandar "Džoker" Ilić, jedan od najboljih srpskih MMA boraca, ponovo se našao na udaru navijača zbog toga što je u ring ušao uz pesmu Dina Dvornika!

Ilić je uz numeru "Zašto praviš slona od mene" pre nekoliko dana izašao na borbu sa Poljakom Mihalom Materlom i izgubio je istu, dok je prošle godine u oktobru, na turniru u zagrebu, izabrao pesmu "Ti si mi u mislima."

Srpski borac je na tom turniru u Zagrebu imao podršku domaće publike, ali je i tada, kao i sada, naipao na kritike. Stoga se putem Instagrama oglasio saopštenjem:

- Svi pušači k...a koji imaju i dalje problem sa muzičkim ukusima, izborom pesama zameranjem što nisam izašao uz "Oj Kosovo, Kosovo", "Marš na Drinu", Baju Malog Knindžu i slične numere uz zastavu Srbije da bih ja nekom prosečnom Srbendi porastao u očima neka se odmah obrišu sami i prekinu da prate moj dalji rad.

- Ku...te se tu velikim patriotizmom, pola vas ne zna ni reči naše himne "Bože pravde", pola vas ne zna sve pravoslavne praznike i običaje, da se sutra zarati uvukli bi se u šupe i tresli se u ćosku iste. Najveći uspeh vam je lečenje kompleksa po komentarima. Jao Ilke razočaran sam nisi izašao sa srpskom zastavom. Jao Ilke razočaran sam, Dino Dvornik pesma za izlazak. Ne, treba da izađem uz Kosovske božure da bih ja bio veliki ratnik...

- Dino Dvornik je doktor je..ni koji je bio ispred vremena, samo seljaci nisu skapirali poruku pesme i mog gesta. Slepci i seljaci komentarišu, a ovamo više volite kad domaći borci gube, više se radujete tuđim porazima nego vašim ličnim pobedama i uspesima! Umesto da radite na sebi najveći uspeh vam je komentar na nekom postu...

- Nikad neću izaći uz borbene narodne pesme ne zato što ih ne poštujem, već zato što me ne zanima da se dodvoravam svom "komšiji" Eri Ojdaniću sa ibarske magistrale, ne treniram uz takve pesme i ne lože me takve pesme... Razdvojite sport od politike iz vaših bolesnih mozgova.

- Isto tako nemam ništa protiv kad neko izlazi uz takvu muziku ako to njemu odgovara, prija i vozi ga na neki način. Samo napred. Zato što gledate tuđa mišljenja, zato što se plašite negativnih komentara i osuda sredine i gledate svima da udovoljite zato i jeste nezadovoljni i isfrustrirani... Živite tuđe zivote, a vaši prolaze!

- Veliki Srbi, a ovamo ne možete jedan je..ni SMS da pošaljete za srpsku decu i našu decu. Blok dugme mi postaje sve draže i draže. ‘Ajmo Srbi ostavite komentar pa posle sedite u nemački auto, obucite se u italijansku garderobu, jedite kinesku hranu i slušajte američku muziku i na kraju idite u Tursku na more sa kubanskim cigaretama... Ide u kafanu a pije Hajneken holandsko pivo.

- Mrš - napisao je Ilić za kraj.

Video: MMA borac našao način da natera ljude da poštuju mere zaštite protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    15. novembar 2020 | 17:49

    Ti si mogo Srbine i neku Tompsonovu pesmu,bolje bi proso.nas brat Fedor(Emilenko)sa Srpskom pesmom ulazi u Ring i ponosan je na to.ali u pravu si ,sta je jedan Fedor za tebe

  • Baćo

    15. novembar 2020 | 17:52

    Prodana duša, kroasanski brat

  • Nbgg

    15. novembar 2020 | 18:05

    Odaklu mu pravo da vredja Srpski narod sa izjavama ko je on sta je on da ima to pravo da radi, jel postoji neki zakon za takve i koji ce sportski savez sutra smeti da mu da srpsku zastavu ili ne daj Boze da negde on pretstavlja Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA