Hrvatski kik-bokser je besan, zapretio siledžijama zbog maltretiranja mladića

 
  • 11

Ljut je Antonio Plazibat

Hrvatski kik bokser Antonio Plazibat oglasio se i zapretio mladiíma koji su u Kaštelima maltretirali jednog momka i od njega tražili novac.

Pomenuti snimak je uznemirio hrvatsku javnost, i šire, kako i ne bi, jer pomenuti huligani prete, tuku i iživljavaju se na bespomoćnom mladiću što možete videti u klipu koji kruži društvenim mrežama.

Nakon što su ga istukli rukama, nogama i kolenom rekli su mu da ima dva dana da im dostavi 2000 kuna.

Uznemirujući snimak video je i proslavljeni hrvatski majstor kikboksa Antonio Plazibat koji je u storiju na Instagramu objavio ljutitu poruku i zapretio nasilnicima..

- Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednog, je li? Biće vam lepo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca haj-kik, kroše, gde se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražio, a ne policija, retardi je*eni, da bili retardi. I čuo sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kikboks ili nešto. Kako te nije sramota? Umesto da zaštitiš i staneš u odbranu, ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doći ću ti ja pokazati malo na sparingu kako se tuče i radi, šta treba napraviti - rekao je Plazibat koji je napadnutom mladiću ponudio pomoć.

Plazibat, inače rođeni Splićanin, osvojio je 2017. teškaški K-1 Grand Pri, a trenutno je 5. po renkingu promocije "Glory". Inače je i jutjuber i jedan od omiljenih sportista u Splitu i Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    30. avgust 2020 | 19:18

    Bravo momcino svaka ti cast,to treba satrat ko zmiju djubrad ona odvratna,ako ovo ne sankcijonisu najrigoroznije e onda to nije drzava.

  • Aleksa

    30. avgust 2020 | 19:59

    Bravo za komentar prijatelju.Pravi si covek.Pozdrav za Split iz Srbije

  • moki

    30. avgust 2020 | 19:06

    Onda se pitaju kad mali uzme kalas i raspali po njima.. Da to uradi ni dana ne bi trebao da lezi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA