Grobari označili teritoriju ispred "Santijago Bernabeua": Pogledajte atmosferu ispred stadiona pred meč LŠ

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Sudbina je htela da se dva velika meča odigraju u Madridu dan za danom

Danas Liga šampiona. Sutra Evroliga. Madrid je ovih dana u pravom sportskom ludilu. Real će večeras od 21.00 čas igrati prvi polufinalni susret elitnog fudbalskog takmičenja protiv Mančester sitija, dok će košarkaši u sredu uveče u "WiZink Centru" zaigrati protiv Partizana.

Samim tim, brdo navijača očekuje veliki spektakl u Madridu, a naš reporter sa lica mesta mogao je da se uveri da je atmosfera fenomenalna. Ispred "Santijago Bernabeua" je već prisutan ogroman broj navijača, iako utakmica počinje tek za nekih pet-šest časova.

Užurbano svi i dalje pokušavaju da ugrabe poneki šal ili suvenir koji će ih sećati na večerašnju utakmicu. A ono što je posebno interesantno je da su i navijači Partizana "dobacili" do ovog velelepnog zdanja i označili svoju teritoriju.

Na nekoliko saobraćajnih znakova koji se nalaze ispred samog stadiona, istaknute su i nalepnice navijačkih grupa svih timova. Od Olimpije iz Ljubljane, preko švedskog Geteborga, pa do Barselone i timova iz Južne Amerike, na tom mestu našlo se i nekoliko nalepnica navijača Partizana.

Tu su pre svega nalepnica navijačke grupe "Grobari Štutgart", potom jedna na kojoj piše "Južna Strana", kao i tradicionalna "Nema predaje" posvećena našoj južnoj pokrajini Kosovu i Metohiji.

Pogledajte kroz galeriju i video snimak na početku vesti kako izgleda atmosfera ispred "Santijago Bernabeua".

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Imamo šansu da pobedimo u Madridu, a imali i smo i bolju statistiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA