Najtužnija scena i muk ispred Arene: Navijači Partizana se opraštaju od ubijenih đaka i njihovog čuvara

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Tišina i bol pred najvažniji meč sezone za crno-bele zbog tragedije koja je potresla Srbiju

Navijači Partizana već su počeli da dolaze ispred Arene, gde će od 20.30 crno-beli odigrati četvrti meč plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida.

Ova utakmica dolazi dan posle jednog od najtužnijih dana u istoriji Srbije, kada je 13-godišnji K. K. izvršio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, gde je ubio osmoro đaka i čuvara škole.

Zbog toga su navijači Partizana odlučili da ne navijaju u prvom poluvremenu utakmice protiv Reala, a takođe će se na poseban način oprostiti od nastradalih anđela iz škole, tako što će svako doneti cveće u Arenu njima u čast.

Ispred hale se već okupio veliki broj navijača, a ispred ulaza i velike lopte ispred Areni kod severnog ulaza, donosi se cveće i pale se sveće.

Muk i tišina je oko hale, svi navijači za sada bez velike euforije čekaju početak utakmice, a mnogi i plaču dok pale sveće i donose cveće za nastradale.

Slično je i u samoj hali, gde su već stigli neki navijači, a gde se na video-bimu prikazuju scene ispred Arene i kako se navijači opraštaju od ubijenih đaka i njihovog čuvara.

Pogledajte i snimak ispred Arene:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

(Telegraf.rs)

Video: More ljudi u miru i tišini stoji ispred škole u kojoj je počinjen krvavi pir

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    4. maj 2023 | 18:41

    Kakv bi spektakl gejlije napravile da igra FMO ovako važan meč. Čović bi rekao da je oboren rekord Arene jer su navijači došli da odaju počast, klub bi rekao da najradije ne bi igrali ali će igrati zbog nastradalih, svi mediji bi podržali državni projekat,...

  • Ma da

    4. maj 2023 | 18:24

    A kako će od drugog poluvremena da se opraštaju? Do tad će da ih ožale pa nastavljaju sa navijanjem i drekom? To su sami najavili. Licemerno do bola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA