"Panter nas nosio na krkačama": Prejaka reakcija Avramovića posle pobede u Madridu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pun je utisaka bek crno-belih

Košarkaši Partizana napravili su čudo u Madridu i neverovatnom trojkom Kevina Pantera u poslednjim sekundama meča došli do pobede od 89:87 i stigli do brejka u plej-ofu Evrolige.

Svaki igrač Partizana dao je svoj doprinos za ovaj veliki uspeh, a to je posle meča istakao i Aleksa Avramović, koji je poručio i da nema mnogo vremena za slavlje, jer je naredni meč u Madridu za svega 48 sati.

- Fenomenalno! Od čega da počnem? Da li od Kevinove trojke, ili atmosferi i celokupnog doživljaja! Puno naših navijača, gde god da igramo, tu su naši Grobari. Nošeni smo velikom energijom. Hval Kevinu, lider ekipe, pravi kapiten, vodio nas je, dao 26 poena, pogodio pretežak žut. I Jam je odigrao fenomenalno, Dante pogodio onaj težak koš. Nismo imali neko rešenje za Deka. Sve je pogađa, klasa od igrača, igrao sam protiv njega u Španiji dve godine.

- Radovali smo se i to je to, radovanje je prošlo. Pušta se čvršća igra, obični kontakti, mora da bude stvarno jak faul da se svira. Oni će izaći agresivnije, nemaju šta da izgube, moraju da pobede, a mi sa pobedom idemo u našu kuću, gde znamo koliko smo opasni. Hvala vama što ste došli - rekao je Avramović.

On je bio skroman kada je upitan od njegovoj važnoj trojci iz kornera.

- Ma kakvi, svako je dao doprinos. Smajli je krenuo fenomenalno, posle je Zek nastavio, pa Jam, Eksum, ja sam pogodio težak šut. Nosio nas Kevin na krkačama - uz osmeh je rekao Avramović.

Predočili su mu srpski novinari u Madridu koliko je bitno samopouzdanje, a on je rekao da živi za ovakve utakmice.

- Stvarno živim za ove utakmice, volim da se nadmećem, da pokažemo da smo bolji, ajde da igramo najbolju košarku. Partizan u drugom delu sezone igra fenomenalnu košarku, ne predajemo se. Mogli smo da pobedimo još neku utakmicu, imamo 16:5 u poslednjih 21 utakmica, što je fenomenalan rezultat. Ovo je realnost, mi vodimo 1:0 i spremamo se za narednu utakmicu.

(Telegraf.rs)

Video: Ludnica ispred hale u Madridu: Navijači skandirali Panteru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA