Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad i Španci progovore na srpskom: Raspoloženje Partizana nikad bolje, skida se kruna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli večeras od 20.45 igraju prvi meč TOP 8

  • 0
KK Partizan - KK Panatinaikos Foto: Mileta Mirčetić

Dan utakmice. A već ponedeljak doneo je pozdrave španskih konobara u okolini “Vizink Centra” na srpskom jeziku.

Srbi su već stigli i “okupirali” Madrid. Grobari su došli da navijaju za istoriju i novi uspeh Partizana. I to neće biti u malom broju, pošto se glavnina očekuje tokom utorka…

Njih čeka ih vrelo špansko sunce. Beograd nas je “navikao” na šućmurastih 15-20 stepeni celog proleća, pa smo se i opekli u Madridu na oko 30.

A igrači Partizana u nikada boljem raspoloženju pred neki meč. Posle završenog treninga zbijali su šale jedni drugima na račun, šalili se sa Željkom Obradovićem na centru, koji je očigledno bio zadovoljan svim viđenim.

A i Žoc je sigurno izvukao neki kec iz rukava. Nije bez razloga trener koji je samo jednom u 21 pokušaju ispao u plej-ofu. Ponovo je pratio trening svojih momaka sa strane i zapisivao detalje. On najbolje zna zbog čega.

Njegovi igrači su spremni za prvu od dve velike borbe u Top 8 fazi Evrolige.Jedna pobeda u Madridu bi zasigurno dala ogromnu motivaciju i odškrinula vrata leta za Kaunas.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan održao trening u Madridu: Panter i Anđušić cepali mrežice sa 10 metara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA