Ataman nikad žustriji: "Ako ne odemo na F4, neću biti u Panatinaikosu sledeće godine"

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Turski stručnjak je uveren u pobedu

Košarkaši Makabija pobedili su Panatinaikos 91:87u prvom meču plej-ofa Evrolige odigranom u legendarnoj Oaka dvorani u Atini, a jedan od glavnih utisaka posle meča bila je izjava koju je dao trener Zelenih Ergin Ataman.

Posle meča. Ataman nije bio zadovoljan.

- Nismo igrali dobro. Ali, dva faula pri šutu za tri poena je smešno. Ovo nije fer za košarku. Dati šest poena Boldvinu u toj poziciji. Nije fer. Ali, imali smo šansu da pobedimo. Makabi je dobio utakmicu, sada je 1:0, ali mi ćemo dobtii seriju - rekao je u sovm stilu Ataman.

Potom, Ataman je na konferenciji za novinare bio još žustriji.

- Obećavam svim ljudim aovde da ćežmo iči na Fajnal for. Obećavam da 1:0 nije važno, otićićemo na Fajanl for. Ako se to ne desi, ja neću biti u Panatinaikosu sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    24. april 2024 | 00:01

    Na 81:83 dva napada uzastopno sudije ne sviraju vise nego ocigledne faulove nad igracima Panatanaikosa,bilo je i tokom meca jos gresaka na racun grka,previse promasenih bacanja domacih(10)je za ovakav susret previse,Makabija moze da poremeti povreda Boldvina koji izgleda nece igrati u drugom mecu i mozda do kraja serije...i dalje je favorit za prolaz Panatanaikos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA