Vreme čitanja: oko 1 min.

Makabi će igrati u Beogradu sa publikom: Izraelci dobili sjajne vesti pred plejin Evrolige

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi moglo da im bude od značaja

  • 2
Džoš Nibo Foto: MN Press / M. Metlaš

Košarkaši Makabija ovu sezonu u Evroligi igraju u Beogradu, zbog svih dešavanja u njihovoj zemlji, Srbija im je pružila utočište, te su zauzeli Pionir gde su "domaćin". Oni će tu igrati i plejin ovog takmičenja, a imaće i podršku publike.

Makabi je perkatično čekao čitavu sezonu da dobije odobrenje, ali, nije naišao na to, te su igrali pred praznim tribinama, dok će sada konačno i moći da računaju na publiku.

Naime, kako prenosi Arel Ginsberg, poznati izraelski novinar, Makabi će moći u plejin fazi da računa na navijače, te će Pionir moći da primi 250 navijača, u dogovoru sa policijom.

Ovo bi moglo da znači i Makabiju, koji mora da slavi u bar jednoj od dve utakmice plejina, kako bi dospeo do TOP 8 faze.

Još ne znaju ko će im biti protivnici, ali, po trenutnom stanju, reklo bi se da će morati da igraju protiv Virtusa u prvom meču.

(Telegraf.rs)

Video: Ko su devojke koje su sa igračima Makabija slavile pobedu protiv Zvezde?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MOSSAD

    5. april 2024 | 20:07

    taman da gledamo ozbiljnu košarku

  • Ivan

    6. april 2024 | 01:32

    Taman da se i Zvezdasi i Partizanovci skupe da podrze ponos Izraela, kada vec mi nemamo na koga da budemo ponosni, jos kako smo ludi, to cemo stvarno i da uradimo. Makabi otvara novu ekspozituru baze navijaca u Beogradu, svi razocarani grobari i delije su pozvani da se pridruze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA