Nakon Partizana Baskonija izgubila i od Žalgirisa! Da li je ovo dobra ili loša informacija za crno-bele?

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ubedljivo, opet

Košarkaši Žalgirisa porazili su Baskoniju sa čak 94:76 i tri runde pre kraja sačuvali šanse za prolaz u plej-in rundu Evrolige.

Presudio je izuzetno loš šut za tri poena tima iz Vitorije, koji je pogodio samo 4 iz 22 pokušaja. Litvanci su sa druge strane stekli dvocifren plus do poluvremena i stidljivo su ga čuvali do kraja.

Kinan Evans je očekivano bio najefikasniji sa 20 poena, Keverijus Hejs je dodao 17 i 7 skokova, koliko je uhvatio i Edgaras Ulanovas uz 11 poena, dok je 10 ubacio Arnas Butkevičijus.

Na suprotnoj strani pet igrača su meč završili sa dvocifrenim učinkom, Kodi Miler-Mekintajer je imao 16 i 7 asistencija, 14 Marekus Hauard (2/9 za tri), po 12 Vanja Marinković i Čima Moneke i 11 Met Kostelo.

Iz jednog ugla ovaj rezultat je dobar po Partizan jer bi u slučaju pobede nad Realom bili samo na pobedu od devetog mesta uz bolji međusobni skor u odnosu na Baskoniju. Iz drugog nije baš najsjajnije jer je Žalgiris u slučaju poraza crno-belih samo na pobedu ispod (13-18), ali uz lošiiji međusobni skor.

(Telegraf.rs)

Video: Musa i Hezonja se zagrevaju za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA