Još jedan klub iz Evrolige želi Nikolu Kalinića: Gde će srpski košarkaš igrati naredne sezone?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Virtus iz Bolonje je navodno zainteresovan za Nikolu

I u Italiji bi voleli da vide Nikolu Kalinića u svojim redovima. Već od ranije postoji interesovanje Zvezde da se njihov nekadašnji igrač vrati u redove crveno-belih, a sada bi u trku mogao da se uključi i Virtus iz Bolonje.

Kako piše italijanski "Korijere di Bolonja", Virtus je uveliko počeo da razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu, a pored Andreja Gražulisa iz Trenta, postoji ozbiljna šansa da i Kalinić dođe u redove bolonjskih crno-belih.

Pored Kalinića, Virtus je bacio oko još na Ajzeju Kenana iz Olimpijakosa, Karsena Edvardsa iz Bajerna, Džejlena Hendsa iz Palensije, Džona Brauna iz Monaka, kao i Džoša Niba iz Makabija.

Srpsko krilo igra odličnu sezonu u Barseloni, koja je takođe raspoložena da produži saradnju sa njim. Međutim, ono što tu može da predstavlja problem jeste da su Katalonci spremni da izdvoje manje novca nego što je to do sada bio slučaj.

Dosta vremena je ostalo do kraja tekuće sezone, sigurno je da će Kalinić biti na radaru još nekih timova, uzimajući u ozbir partije koje pruža.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    29. februar 2024 | 17:12

    Dolazi u partizan kao sto su mirotic, hezonja, vilbekin, musa, kalates, nebo, pengos, sengelija, nan, klajburn, motli, evans, Majk Dzeims, veseli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA