Lesor se vratio u Beograd, a fotka koju je objavio iz Pionira je oduševila Grobare

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Francuski reprezentativac se očigledno prisetio slavlja posle pobede u evroligaškom derbiju na terenu Zvezde

Košarkaši Panatinaikosa stigli su u Beograd, gde će u četvrtak od 20.05 igrati protiv Makabija iz Tel Aviva, koji je domaćin u čuvenoj beogradskoj hali. Grci su trenirali u Beogradu, a sa njima je bio i Matijas Lesor.

Lesora takođe posebne uspomene vežu za Pionir, jer je u ovoj hali igrao veliki broj večitih derbija, a jednu od najslađih pobeda u Pioniru ostvario je upravo protiv Zvezde prošle sezone u evroligaškom derbiju.

Tada je i oko 300 navijača Partizana ušlo u halu, pa je mogao da se oseti ambijent derbija i rivalstvo po kojem su večiti rivali toliko poznati.

Posle meča, Lesor se popeo na tribine i pobedu je proslavio upravo sa navijačima Partizana.

Sada se ponovo vratio u Pionir, a na svom Instagramu je objavio i fotografiju iz čuvene hale koja sada nosi ime po velikanu naše košarke Aleksandru Nikoliću.

Lesor je objavio fotografiju D tribine, na kojoj su se tradicionalno okupljali navijači Partizana, a taj gest oduševio je navijače crno-belih, koji su na društvenim mrežama počeli da dele ovu fotografiju uz veličanje francuskog reprezentativca.

Matijas Lesor Foto: Instagram.com/thiaslsf

(Telegraf.rs)

Video: Lesor poručio Panteru da ga mrzi! Kapiten Partizana davao izjavu, kada je naišao bivši saigrač

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA