Trinkijeri napao Tonija Parkera: "On je emotivan trener, ali nije ga trebalo prozvati u medijima"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novi trener Žalgirisa i dalje smatra da mora da postoji određeni džentlmenski pristup situaciji

Dolazak Đanmarka Poceka u ekipu Asvela pokrenuo je lavinu raznih reakcija širom evropske košarke, s obzirom da mu je to bio prvi angažman u Evroligi.

Međutim, niko nije očekivao da će dosta više bure pokrenuti njegov odlazak, pogotovo zbog komentara vlasnika tima Tonija Parkera, pa se na taj voz ukrcao i Andrea Trinkijeri.

- Treneri su ti koji obično plaćaju cenu lošeg rezultata. Ovo je veoma uobičajeno i to je ono što jeste. Ovo se neće promeniti. Ponekad je lakše promeniti trenera nego popraviti stvari sa timom, igračima i sličnim stvarima. Verujem da klub može da donese odluku da promeni trenera. To je nešto na šta oni imaju ovo pravo. Istovremeno, verujem da biti džentlmen i bez reči u medijima uvek može da pomogne - počeo je novi trener Žalgirisa i bivši Partizana.

Na kratko se osvrnuo i na njegov karakter, koji je veoma temperamentan i izaziva pažnju, kako pozitivnu, tako i negativnu.

- Ne znam kakva je situacija. Nisam bio tamo. Ali znam da ponekad način na koji Đanmarko Poceko bude trener može da bude podele, jer je veoma emotivan i daje sve, i šta god da kažem neće biti prava stvar. Dakle, on je ovakav trener. Verujem da on može da vam pruži neke velike stvari - emotivnu stranu, takođe igranje svakih 48 sati, ponekad, emotivna strana nije jedina stvar o kojoj morate da vodite računa. Ali to nikada nije dobro za kategoriju treneri da nekoga eksponiraju u medijima. To je nešto što ne bih radio, ali nisam vlasnik tima - zaključio je Trinkijeri.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVNO: Trinkijeri o Zvezdi, Kampacu i "polivanju" u Kupu: "Baš me briga..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA