Etore Mesina produžio ugovor sa Milanom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Italijan ostaje trener Olimpije do 2026. godine

Dogovor koji je sklopljen pre nekoliko meseci sada je i zvanično obljavljen usled razgovora o mogućem odlasku italijanskog stručnjaka sa klupe Olimpije. Etore Mesina je potpisao novi ugovor sa Milanom do 2026. godine.

Glavni trener italijanskog velikana, Etore Mesina u poslednje vreme se suočava sa pritiskom javnosti bez presedana. Usred spekulacija o njegovom odlasku, klub je objavio kratku izjavu.

Predsednik italijanskog tima Pantelo Del Orko saopštio je da je Mesini produžen ugovor do leta 2026 godine. Najvljivalo se da je ovaj dogovor već ranije postignut, što je i bio slučaj, ali je sad i zvanično objavljen i potpisan.

Situacija beka Kevina Pengosa je nejasna pošto 30-godišnjak nedeljama isključen sa spiska uprkos tome što je zdrav. Povreda Nikole Mirotića kao najveće zvezde ekipe će sigurno naškoditi Mesininom timu u nastavku takmičenja.

Klub nije počeo sezonu kako su navijači očekivali, imaju samo pet pobeda od 10 odigranih utakmica u italijanskoj "Seriji A", što je najgori početak u više od decenije. Takođe se nisu proslavili ni u Evroligi, gde imaju samo četiri pobede nakon 11. kola i dele 15. mesto sa Crvenom zvezdom.

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Velika greška štopera Jedinstva sa Uba poklonila bodove TSC-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    4. decembar 2023 | 16:50

    Ovaj ko zeljko veliki budzet a trofeji nista i jos mu produzuju ugovor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA