Šta radi NBA zvezda u Minhenu, u hali u kojoj Partizan gostuje u sredu?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na parketu nije bio od aprila

Poraz od Igokee je već arhiviran u Partizanu, vremena za razmišljanje nema i u hodu se rešavaju potencijalni problemi u igri. Već u sredu na programu je osmo kolo Evrolige i gostovanje crno-belih u Minhenu.

Ekipa putuje u utorak uveče u Nemačku gde se, kao po običaju, očekuje ogromna podrška Grobara. Hala je već rasprodata, a na mestu na kom će Partizan igrati nekoliko desetina sati kasnije individualno je radila i jedna NBA zvezda. Makar nekadašnja, pošto su povrede poprilično otežale karijeru Viktora Oladipa.

Američki bek je radio u "BMW Parku" uoči evroligaškog duela, ali razlog nije potencijalni dolazak u Evropu već oporavak nakon tretmana u Bavariji.

Prema informacijama Basketnews-a on je u Nemačku došao kod lekara Hans-Vilhelma Miler-Volfarta, poznatog po radu sa brojnim svetskim atletama poput Juseina Bolta.

Bajern mu je ustupio halu u kojoj je zajedno sa trenerima radio na oporavku nakon povrede patelarne tetive u aprilu. Od tada Oladipo i nije bio na parketu.

Sada već iskusni bek je pročetka aktuelne kampanje trejdovan u redove Hjuston Roketsa, a tokom karijere je igrao i za Orlando, Oklahomu, Indijanu i Majami.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Dobili smo meč zahvaljujući odbrani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA