Barselona je kao kaznena ekspedicija: Bajern zbrisan sa 39 razlike u Španiji, Katalonci igraju bez greške

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Barselona je u odličnoj formi

Košarkaši Barselone nastavljaju sa odličnim partijama u Evroligi, pa su tako, posle pobede nad Partizanom, ubedljivo slavili i na svom terenu protiv Bajerna sa 98:59.

Izabranici Rodžera Grimaua od početka meča su zaigrali onako kako umeju, dobili prvu deonicu sa 27:11, a ispostavilo se, da je ta razlika bila ključna. bajern nije uspevao da pronađe pravi ritam, a njhove greške protivnik je iskoristio na najbolji način i na kraju zasluženo slavio.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Parker sa 15 poena i šest skokova, Veseli je upisao 14, a Ernangomez 11 poena i šest uhvaćenih lopti te Naji sa deset poena. Nikola Kalinić je postgao tri poena uz četiri skoka i tri asistencije.

U ekipi Bajerna se istakao Ibaka koji je sa 13 poena bio jedini sa dvocifrenim učinkom. A imao je i osam skokoca. Buker mu je bio najbliži sa devet poena.

Evroliga, 4. kolo

Petak

Monako – Alba 86:75

Efes – Valensija 77:73

Panatinaikos – Makabi

Barselona – Bajern 98:59

Virtus – Crvena zvezda 85:79

Četvrtak

Fenerbahče – Asvel 86:101

Olimpijakos – Partizan 98:94 pp

Baskonija – Žalgiris 82:99

Real Madrid – Olimpija Milano 88:71

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    20. oktobar 2023 | 23:06

    A mi od ovih levaka gotovo redovno gubimo. Ivanović je već upropastio sezonu. Te priče kako ima vremena i kako je sezona duga su čista demagogija. Jeste duga i ko dugo pobeđuje taj ide u TOP 8. Ovako će na kraju u najboljem a slučaju opet da fale 2-3 pobede. Inače da budemo realni ovo je za donji deo tabele. Glavni krivac je trener. On je donosio odluke i oko tkzv. pojačanja i oko odlazaka ali i kontroverznih ostanaka Ilića, Lazarevića, Kuzmića. Jago nije bolji ni od prošlosezonskih Markovića i Ivanovića. Bolomboj prosto nije bolji od Pteruševa. Niko nije od ovih igrača bolji ali ni egal sa Vildozom i Kampacom. Jedino pojačanje koje se vidi na terenu je Nejpir. Toliko o čuvenim bombama. Sve same trube tarabe. Hanga nije loš ali veći doprinos je bio od Dobrića prošle sezone...Toliko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA