Vreme čitanja: oko 1 min.

Opet taj Ljulj... Španac iznervirao protivničkog trenera, ovaj želeo da se obračuna s njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne baš lepa scena s utakmice Reala i Mursije

  • 0
Trener, Mursija, Ljulj Printskrin: X / mstef80

Košarkaši Real Madrida ubeležili su i petu pobedu u domaćem prvenstvu, pošto su na svom terenu slavili protiv Mursije sa 106:92 u jednom poprilično interesantnoj utakmici, gde je sve rešeno u trećoj deonici posle zanimljivog prvog poluvremena.

Najbolji u pobedi Kraljeva bio je Valter Tavareš sa 18 poena i osam skokova, Fakundo Kampaco je dodao 14 poena i 10 asistencija, a dvocifreni su bili još i Mario Hezonja sa 13, te Serhio Ljulj i Džanan Musa sa po 10 poena.

Kod Mursije je najbolji bio Birgander sa 16 koševa, jedan manje je dao Dilan Enis, dok su Dianje i Hakanson dodali po 10.

Iako je utakmica obilovala zanimljivostima, rezultatskim klacklicama makar u prvih 20 minuta, jedan potez iskusnog Serhija Ljulja je ostavio senku na ovom meču.

Španac je proalzeći pored trenera Mursije odlučio da mu nešto dobaci i potapše ga po glavi, kada je trener želeo da se obračuna s njim, ali su ga njegovi igrači zaustavili.

Podsetimo, Serhio Ljulj je bio akter i "one" tuče između Reala i Partizana, kada su crno-beli imali prednost od 2:0 u TOP 8 fazi Evrolige u Madridu.

(Telegraf.rs)

Video: Matijas Lesor na otvaranju KK Partizan šopa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA