Statističari i pomoćne sudije Partizana pozvani od strane Evrolige na Fajnal for i ANGT turnir u Berlinu

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Velika čast za ekipu koja je ove sezone obavljala posao za zapisničkim stolom u Areni

Statističari i pomoćne sudije koje su pokrivale utakmice Partizana ove sezone u Evroligi dobile su veliku čast od strane samog takmičenja. Ekipa koja već godinama radi ovaj posao u evropskim takmičenjima tako je dobila najvišu ocenu i biće deo Fajnal fora i ANGT turnira u Berlinu.

Crno-beli zapisnički sto će predstavljati srpsku košarku u Evroligi na završnom turniru najboljih seniorskih, ali i mladih timova. Ono što dodatno treba istaći jeste da se prvi put dešava da će jedna ekipa iz inostrane zemlje raditi na oba turnira i F4 i ANGT.

Ekipu čine statističari Petar Vasiljević, Miloš Antonijević, Ana Andrejić, Marko Krstić, Slobodan Šakotić, Ivana Vasiljević, Ognjen Marinović i pomoćne sudije Sonja Stanković, Biljana Kostreš, Jovana Krivokuća-Milovanović, Sanja Rsovac Ivanović i Jelena Rašinac.

Fajnal for Evrolige na programu je od 24. do 26. maja u Berlinu, a paralelno će se igrati ANGT turnir na kojem će učešće uzeti Mega, jedina od srpskih ekipa.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić pred prvu plej-of utakmicu protiv Igokee: "Znamo da su nas pobedili, bićemo spremni!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    19. april 2024 | 15:17

    Pa neće sigurno pozvati Zvezdine koji ubrzavaju sat i protiv Studentskog centra.. Veliko priznanje timu..Bravo Devojke i Momci..

  • Rumija

    19. april 2024 | 14:28

    Neka povedu i Rumenka.

  • ???

    19. april 2024 | 13:39

    Помоћне судије Партизана? Партизан има своје помоћне судије???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA