Bolomboj se nasmejao kad smo rekli da će neki navijači Partizana podržavati Zvezdu: “To se obično ne dešava”

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Centru je ovo sve poprilično zabavno

Poslednji trneing pred put u Istanbul košarkaši Crvene zvezde odradili su u sredu, a na njemu su bili prisutni svi košarkaši osim.

U četvrtak će crveno-beli za rivala imati Anadolu Efes, tim kojem je pobeda neophodna kako bi se sigurno plasirao u plej-in Evrolige, dok srpskom klubu ovaj meč služi kao priprema za plej-of ABA lige.

Nakon obraćanja Janisa Sferopulosa, medijima se obratio i verovatno najkonstantniji košarkaš Zvezde ove sezone Džoel Bolomboj.

Najpre je istakao da rival igra dobro, da im je ovo odlučujući meč i da su oni odlična ekipa, ali i da on i saigrači žele u dobrom ritmu da završe sezonu.

Zatim je govorio i o značaju ovog meča za "večitog" rivala Partizan i o tome što će mnogo pristalica crno-belih podržavati baš njih.

- Zabavno je iako se to ne događa. Mi nismo previše zabrinuti oko toga. Tako je kako je, tako da ne možemo da brinem oda li Partizanuz treba pobeda. Moramo biti bolj isvaki dan, kreće plej-of ABA lige. O mnogim stvarima brinemo sami.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalno zakucavanje Bolomboja protiv Zadra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    10. april 2024 | 11:14

    nema pravog navijaca partizana koji zeli dobro fmpu nekadasnjoj zvezdi..jedino njihovi albanci ih podrzavaju..srbi sigurno ne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA