Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvat oštro o Partizanu i Zvezdi: "S obzirom na državni novac, ovo su promašene sezone! Aba im je samo uteha"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na neki način, određeni broj navijača bi mogao i da se složi s njim

  • 30
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi, Finale kupa Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde su porazom od Olimpijakosa (89:86) završili epizodu u Evroligi na domaćem terenu, te će im još ostati meč protiv Efesa, dok je Partizan slavio u 33. kolu protiv Albe (94:83), ali, njima sve zavisi od tog poslednjeg kola protiv Valensije, ali i same Crvene zvezde, zbog čega su se našli na udaru i hrvatskog novinara.

Crvena zvezda je još ranije ostala bez prilike da se plasira u plejin fazu Evrolige, s obzirom na to da su igrali dosta ispod nivoa od prošle godine, te, sada mogu samo da pomognu Partizanu.

Naime, ukoliko Efes slavi protiv Fenerbahčea u ovom 33. kolu, onda će Zvezda morati da ih pobedi zbog Partizana kako bi oni otišli u plejin, ali, hrvatski novinar i profesor istorije, Tomislav Horvat zbog rezultata je na neki način osuo i pravu paljbu po večitima.

On je na neki način bio i surovo iskren, ali, ne na najbolji način, pošto je rekao da su i jedni i drugi promašili sezone.

- Partizan ostaje u igri za Plejin Evrolige. Ako nekim čudom i uđe, odmah će i ispasti. S obzirom na količinu državnog novca Partizan i Zvezda imaju potpuno promašene sezone. Osvajanje ABA lige i jednima, ali i drugima  biće samo utešna nagrada. Bez nekog velikog značaja.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka matori sa stapom

    5. april 2024 | 18:24

    Rvoje drzi se ti tvoje lepe nase,a nama ostavi srbiju i timove na miru,znam ovi nece objaviti

  • Ne beri ti brigu za nas

    5. april 2024 | 17:43

    Gde su vasi klubovi, to treba da te zanima. Nema vas nigde ni u ABA ligi a ostala takmicenja su vam u domenu naucne fantastike. Tim koji imaju Zvezda i Partizan vi nikada necete sklopiti ni sa slicicama u albumu.

  • Мали Радојица

    5. april 2024 | 17:50

    Опет ти Хрвати??? Па нека гледају себе и своје клубове немој да брину за друге,чуди ме да им се Енглези нису придружили.Нека се скину са к....ца једном Србији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA