Vreme čitanja: oko 1 min.

Dalibor Ilić pričao o Realu, pa pozvao navijače na Olimpijakos: "U što većem broju u Arenu"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od istaknutijih u crveno-belom dresu, pored Nedovića i Hange, bio je i Dalibor Ilić, koji je meč završio sa devet poena i tri skoka

  • 2
KK Crvena zvezda - KK Mornar Dalibor Ilić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sa 101:94 od Real Madrida, u okviru 32. kola Evrolige.

Jedan od istaknutijih u crveno-belom dresu, pored Nedovića i Hange, bio je i Dalibor Ilić, koji je meč završio sa devet poena i tri skoka.

Upravo Ilić osvrnuo se na meč protiv Madriđana, a potom iskoristio priliku da pozove navijače da napune Arenu u narednom meču protiv Olimpijakosa.

- Mislim da smo pružili zaista dobru partiju protiv ekipe Real Madrida. Iako smo imali poteškoća sa rosterom, dali smo maksimum. Na kraju utakmice je nedostajalo malo sreće da dođemo do pobede. Izgubili smo svakako priliku da se borimo za plej-in, ali smo utakmicom protiv Real Madrida pokazali karakter i podigli smo se posle utakmice sa Megom. Nadam se da ćemo se što bolje spremiti za nastavak sezone koji nas očekuje. Ovom prilikom bih želeo da pozovem sve navijače da na utakmicu protiv Olimpijakosa dođu u što većem broju - rekao je Ilić.

Crveno-beli će pre tog susreta, imati i meč protiv SC Derbija, u okviru regionalne ABA lige, koji je na programu u ponedeljak od 18.00 u hali Aleksandar Nikolić.

Podsetimo, meč sa Olimpijakosom, na programu je u četvrtak, 4. aprila od 19.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    31. mart 2024 | 11:26

    Katastrofa je da su našem skautingu Ilić Smart Lazarević Gelespi igrači za evro ligu.??!!! Realno slabi i za ABU. To je razlog naših neuspeha je nikakav doprinos igri ne daju. Lazarević više nije ni za FMP

  • NekoKo

    31. mart 2024 | 17:10

    Nemam ništa protiv ovog momka, ali on je jedan od brojnih igrača koje su propustili čuveni Dozetovi i Zvezdini filteri a nisu trebali. Takavi igrači samo sa Zvezdom mogu da budu deo Evro lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA