Delije se obratile pred Zvezdin meč u EL: "Dočekujemo zastraneli deo grčkog naroda"

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Jasna aluzija na to što je PAO u bratskim odnosima sa Bed Blu Bojsima

Navijači Crvene zvezde oglasili su se pred meč koji crveno-beli igraju protiv Panatinaikosa u okviru 30. kola Evrolige!

Zvezda će PAO ugostiti u sredu od 20.00 časova, a Delije pozivaju da se Arena ispuni - pogotovo što je poznata geneza netreperljivosti prema "zelenima."

Podsetimo, navijači Panatinaikosa su u bratskim odnosima sa Bed Blu Bojsima.

- Našem klubu su ostale još tri utakmice u Evroligi kod kuće. Sutra od 20 časova dočekujemo Panatinaikos, zastraneli deo grčkog naroda, koji iz samo njima znanih razloga ima braću koju ima. Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa! Veći poziv od toga ne treba - stoji u obaveštenju i dodaje se:

- Nakon ove utakmice imamo još dve kod kuće, Zvezda - Virtus i Zvezda - Olimpijakos. Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone! Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub!

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u Dubaiju gleda Megu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu sunce ti

    19. mart 2024 | 13:47

    Cuj oni kazu za nekog da je zastranio hahaha

  • Pravi zvezdas

    19. mart 2024 | 17:42

    Nemojte vi nista da nam pricate(nama navijacima Zvezde koji je stvarno vole i prate),prvo dodjite i podrzite klub i momke u svakoj utakmici a ne da birate gde ce te da idete i koja je utakmica derbi a koja nije,pa tek onda mozete dalje da pricate.Ako ce te mi reci da ovi "navijaci" bojkotuju Aba ligu pa zato ne bodre klub u njoj,pa onda mi objasnite,zasto dolaze kad je derbi protiv partizana u Aba ligi?Ja uzimam sezonsku vec par godina mozda zadnjih 10 sezona,i ne postavljam pitanje koje je takmicenje vec ako mi obaveze dozvole odem i protiv Krke, Splita,Fmp,Partizana, Panatinaikosa,Reala,Makabija.E to se zovu pravi navijaci.Sportski pozdrav samoprozvanim navijacima

  • Matori

    20. mart 2024 | 17:43

    Strašno me zanima ko je ovlastio oskarovce da ocenjuju neke druge narode i određuju ko je zastranio ili nije? Taj trip imaju ovde jako dugo u dokazivanju svog pravog " srBstva" ali sada su stručni i vlasni da procenjuju i " grčstvo". Najblaže rečeno to je neukusno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA