Marko Simonović otkrio zašto je otišao iz Zvezde: "Otkako se desila promena trenera..."

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Crnogorski reprezentativac se preporodio u Bešiktašu pod vođstvom Dušana Alimpijevića i mogao bi sledeće sezone da bude ozbiljno oružje Zvezde kad se vrati sa pozajmice

Košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u Bešiktašu, Marko Simonović, dao je intervju za "Basketball sphere" gde je pričao o razlozima odlaska iz Beograda.

Simonović je stigao u Zvezdu letos kao veliko pojačanje iz NBA lige, ali se nije snašao, dok se kod Dušana Alimpijevića preporodio u Bešiktašu.

Crnogorski reprezentativac je sa klubom iz Istanbula stigao do četvrtfinala Evrokupa, gde igra protiv Hapoela iz Tel Aviva.

Čim je došao u Istanbul, Simonović je postao bitan faktor u igri crno-belih, pa prosečno na parketu provodi 19 minuta, postiže 7,3 poena uz 4,3 skoka i 1,7 asistencija.

On je otkrio i zbog čega je napustio crveno-bele nakon svega nekoliko meseci u taboru kluba sa Malog Kalemegdana.

Otkako se u Crvenoj zvezdi desila promena trenera, imao sam povredu i nisam posle toga dobijao preveliku šansu. Bilo mi je potrebno nešto novo i u dogovoru sa klubom, sa kojim imam ugovor do kraja sledeće sezone, otišao sam na pozajmicu. Do toga je došlo prvenstveno zbog toga što me je Dušan kontaktirao, nakon čega mi se svidela opcija da odem u Bešiktaš - rekao je Marko Simonović.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Simonović: "ABA nije laka za igranje, Partizan nije imao ovakvu ekipu nekad"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    13. mart 2024 | 14:39

    On je dečko operisan od košarke, pritom karakter mu je nula, gubitnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA