Obradović oprezan pred Barselonu: "Oni su među glavnim favoritima za titulu, moramo odigrati fantastično"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Kako kaže, kalkulacija nema

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 gostuju ekipi Barselone, u okviru 29. kola Evrolige.

Tim povodom, pred polazak u Španiju, crno-beli su odradili trening u Beogradu, a tom prilikom svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet, i igraju veoma dobro ove godine. Tim koji je sigurno među glavnim favoritima za fajnal for, i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali sa njima prvu utakmicu, ništa se tu nije promenilo previše, oni imaju stravičan kvalitet, i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica, ako želimo neki povoljan rezultat - počeo je Obradović.

Što se tiče zdravstvenog biltena...

- Svi su okej. Male, sitne probleme imamo, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali večeras, to hoću da kažem. 

Kako kaže, kalkulacija nema.

- Nemamo razlog da se bavimo kalkulacijam. Mislim da treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda posle igramo od pet zadnjih utakmica, četiri kod kuće, tako da treba ići iz utakmice u utakmicu. Posle Barselone duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikad nije dobro. Imaćemo neku jasniju situaciju tamo pred kraj, ali kako god, treba se boriti i probati do kraja ostati u igri za plej-in. 

Domaći teren će biti "olakšica" u narednim mečevima.

- Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom. Ali, mi smo i zadnju utakmicu u Milanu imali naših navijača, koliko god hoćete, i juče u Čačku fenomenalna atmosfera. Gde god smo išli imali smo izvanrednu podršku, ali je domaći teren domaći teren, upravo u tom smislu da nema putovanja. To je nešto što je recimo bitno za igrače - poručio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    12. mart 2024 | 19:51

    Idemo jako pa sta bude. Svakako ce dva giganta da nam pruze lepu i neizvesnu kosarku. Partizan sampion

  • stevo

    12. mart 2024 | 19:37

    Rumeni sve moramo i na kraju igraci krivi.Ceka te pecenja tu nema urlanja

  • misa

    12. mart 2024 | 22:43

    Objasni zašto si doveo smita koji je u Italiju sedmo na klupu nije ni igrao a ti ga doveo kao spasioca i uopste ti ne igra i kad udje bruka ne sto si bacio pare već gubimo svaku utakmicu gde je rezultatska neizvesnos takvog igrača si trebao da dovedeš da resava te zadnje minute

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA