Veliki peh za Zvezdu: Teodosić ne igra protiv Žalgirisa

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Crveno-beli bez prvog plejmejkera protiv Litvanaca

Crvena zvezda u petak od 20.00 igra protiv Žalgirisa u 26. kolu Evrolige, a ovaj meč je verovatno poslednja prilika crveno-belima da uhvate kakav takav priključak u borbi za Top 10.

Obe ekipe imaju imperativ pobede, jer su na skoru od 10:15 i svaki dalji poraz drastično smanjuje šansu za plasman u plej-in, naročito jer bi onda zaostajali za 10. mestom čak tri pobede.

Ono što Crvenoj zvezdi ne ide u prilog, jeste da će na ovom meču ponovo biti bez Miloša Teodosića, koji zbog povrede neće igrati ovaj meč, potvrđeno je Telegrafu.

Teodosić je ove sezone najbolji igrač Zvezde, ali je već imao peh sa povredom, zbog koje nije igrao protiv Baskonije u Areni i Albe u gostima i obe te utakmice Zvezda je izgubila.

Nema sumnje ovo će biti ozbiljan peh za Zvezdu, pa će četa Janisa Sferopulosa morati da učini dodatni napor da bez prvog plejmejkera dobije ekipu Andree Trinkijerija.

Podsetimo, Teodosić je i nakon oporavka od povrede igrao rovit, a na meču sa Partizanom je igrao pod injekcijama, pa se očigledno nije u potpunosti oporavio.

Sasvim sigurno Zvezda nije želela dodatno da rizikuje jer je već sledeće nedelje Kup Radivoja Koraća, a Zvezda nema na raspolaganju ni Nikolu Topića, koji će zbog povrede propustiti Kup.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić izbegao da odgovori pitanje o čarkama na derbiju sa Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA