"Da li stvarno mislite da to nisam rekao?": Novinar pitao Žoca zašto nije pravio faul, ovako mu je odgovorio

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Imali su crno-beli prednost, međutim u finišu se ušlo u dramatičnu završnicu, što je Silvan Francisko iskoristio i pogodio trojku za pobedu

Košarkaši Partizana poraženi su sa 79:78 od ekipe Bajerna, u okviru 26. kola Evrolige.

Imali su crno-beli prednost, međutim u finišu se ušlo u dramatičnu završnicu, što je Silvan Francisko iskoristio i pogodio trojku za pobedu.

Mnogi su očekivali da crno-beli u tom napadu prave faul, s obzirom na to da je Partizan vodio dva razlike, a upravo to pitanje postavio je i novinar na konferenciji Željku Obradoviću.

- A, kako vi znate da nisam rekao da prave? Uzmite snimak i pogledajte... U trenutku kada je promašena lopta, ja sam došao do terena, zvao Kevina i govorio faul, faul, faul. Nisu napravili... Šta da radim. Kako nam je dao tri poena Virtus? Dva razlike imaš... Šta radiš na dva razlike? Jedina stvar koju ne smeš da dozvoliš je šut za tri poena. Probije te, napraviš faul... faul, dva penala, nema nikakvih problerma. Imaš loptu i ti odlučuješ o tvojoj sudbini. Da li stvarno mislite da to nisam rekao? - rekao je Žlejko, pa nastavio:

- Neka ovaj poraz bude na mene, ne želim da svaljujem krivicu na igrače. To sam rekao i protiv Splita, navijači su napravili atmosferu kakvu su napravli, ali ni to nije dovoljno za neke. Ja ću opet da stanem iza igrača - poručio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Bastijan Švajnštajger gleda Partizan protiv Bajerna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA