"Samo u Evropi": Evroliga oduševljena koreografijom navijača Zvezde

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Podelili su snimak na svojim društvenim mrežama

Da Crvena zvezda na parketu pruža partije u odnosu na energiju koju dobija sa tribina, nema sumnje da bismo sada o crveno-belima pričali kao ekipi koja je u vrhu Evrolige!

Napravili su navijači Zvezde još jednu sjajnu atmosferu, ovoga puta protiv Barselone, kada su Arenu obojili u crveno-belo i ponovo nadjačali himnu Evrolige.

A upravo je Evroliga bila oduševljena onim što vidi u Beogradu, te su na svom zvaničnom kanalu podelili snimak iz Beograda uz komentar: "Samo u Evropi."

Zvezda je od Barse poražena rezultatom 85:76 i TOP 10 je sada sve dalje. S druge strane, u Areni je, prema nekim procenama, bilo oko 23.000 navijača - što je i Džoel Bolomboj komentarisao.

- Malo me je malo iznenadilo, jer su mi rekli: "Hej, imaćemo 23.000 navijača". A ja sam pomislio, zar Arena ne prima samo 20 ili 21.000 ljudi? Pokušavao sam da shvatim kako bi to funkcionisalo. Ali ne, hala je bila potpuno rasprodata. Bilo je više od maksimalnog kapaciteta. Momci su stajali. Ali ne, atmosfera je bila neverovatna, konstantno svake utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA