Jedan od najpoznatijih navijača reprezentacije Srbije u Bolonji bodri Partizan: "Ovo su klupske obaveze"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On očekuje veliku borbu i pobedu Partizana

Bio je na potpuno drugom kraju sveta zajedno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili. Sada prati košarkaše Partizana na još jednom u nizu gostovanja crno-belih u Evroligi večeras u Bolonji protiv Virtusa. Boža je ponovo veselog duha rešio da najavi duel koji predstoji.

Momak iz Beograda kojem je košarka u srcu, a koji je završio Elektrotehnički fakultet u našem glavnom gradu, za početak je objasnio otkud on to u Bolonji posle velikog putešestvija pre samo nekoliko meseci.

- Pa ovo su klupske obaveze. Reprezentacija je prva, ali klub se voli. Videli smo da ima duplo kolo u Monaku i Bolonji, skupili smo se zajedno sa drugarima i organizovali smo se. Imalo je jeftinih letova do Nice, a onda smo se vozom prebacili do Bolonje. Onda posle može avionom ili autobusom nazad za Srbiju. Nije najjeftinije putovanje, ali je geografski relativno povezano da može da se spoji. 

Objašnjava da je bilo malo problema dok se nisu nabavile karte, ali da je i to na kraju obavljeno uspešno.

- Bilo je malo tenzija oko karata, bilo je teško dok smo pronašli, ali sada čekamo da krene utakmica. Da izbijemo na 1-1 posle duplog kola.

Od večerašnje utakmice očekuje veliku borbu, a istovremeno se nada pobedi beogradskog Partizana.

- Biće teška utakmica. Virtus je dobro igrao, sada su u padu forme, uvek je nezgodno, oni imaju dobre navijače, bili smo i prošle godine. Očekujem veliku borbu i očekujem pobedu Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Mijailović iz Bolonje o pesmi na trgu i licenci: Važno je da Partizan uđe u stalnu porodicu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav

    2. februar 2024 | 17:40

    šaban.

  • Pp

    2. februar 2024 | 19:44

    Kontradiktorno je biti navijač Srbije a istovremeno navijati za Tudjmanovo JSD Partizan. Kao kad bi neki Jevrej navijao za klub koji su osnovali nemački oficiri a Hitler im bio predsednik kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA