Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • нибрС

    15. januar 2024 | 09:28

    Неће се ни КК Партизан а ни КК Црвена Звезда Београд борити за ро десето мјесто а разлог је једноставан... На крају смо ми изнад десетог мјеста а клон из предграђа испод десетог мјеста...

  • Leki

    15. januar 2024 | 00:55

    Realno je da će Partizan i Zvezda voditi bitku za 10.mesto koje vodi u doigravanje. Ali, ko god od ove dve ekipe bude deseti, jako je tesko da će proći u plej off. Format je takav da u doigravanju 7-mi docekuje kod kuce 8-og, ko pobedi ide dalje, dok 9-ti docekuje 10-og. Sve i da predpostavimo da će 10-ti (KKP ili KKCZ) pobediti u gostima 9-og, 10-ti će opet u goste poraženom iz meča 7-mi vs. 8-mi, za to poslednje mesto koje vodi u plej off. Jako, jako teško, pobediti na dva teška gostovanja. A na tim gostovanjima bi čekali najverovatnije Monako/Olimpijakos/Baskonija/Makabi... Prosto, sem onih mečeva gde večiti sada ''očekuju'' pobede, prosto mora da se ide na pobedu i na teškim mečevima, u slučaju KKP to su mečevi sa Monakom i Milanom u gostima, kao i sa Realom kod kuće, dok su u slučaju KKCZ to mečevi sa Monakom u gostima i Barselonom kod kuće. Srećno i jednima i drugima, ali, da ponovim, jako teško, skoro nemoguće... Zvezdi su naredna tri kola ključna (22, 23 i 24.kolo) jer igra kod kuće sa Baskonijom, u gostima sa Albom i kod kuće sa Valensijom. Ukoliko se oklizne na jednom od ova tri meča, snovi su gotovi. Prosto moraju sve tri da pobede. Dok Partizan u ova 3 kola ima Pao u gostima, Žalgiris kod kuće i Monako u gostima. Partizan ima nešto bolji skor, tako da bi i samo sa pobedom nad Žalgirisom bio na dobrom putu, ta pobeda je moranje, ukoliko pobedi i Monako u gostima, to bi bila jako značajna pobeda. Nakon toga, u naredna 4 kola očekujem 2-2 skor kod obe ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA