Lepe vesti za Partizan: Mijailović pohvalio Avramovića, pa otkrio kada bi Aleksa mogao da se vrati treninzima

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Aleksa se oporaavlja od teške povrede

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je gost ovog ponedeljka Televizije K1, i emisije "Kec na 11", i tom prilikom govorio o brojnim košarkaškim temama koje se tiču crno-belih. 

Među brojnim pitanjima voditelja Boška Jakovljevića, jedno se odnosilo i na Aleksu Avramovića, i to, koliko znači klubu.

- Aleksa je, pre svega divan momak, još jedan Čačanin. On je neposredan momak, ima svoj način rada i funkcionisanja. Ako znate sa njim, izvućićtete maksimum, kao što je Partizan izvukao. Sa druge strane, niko ne može da utiče na povrede. Ono što mu se desilo, da igra sa slomljenim nosem, pa onda polomi nogu, na to niko ne može da utiče. U interesu Aleksinog zdravlja, i Aleksine porodice, i Partizana, i srpske javnosti, jer je on sada značajan faktor na sportskoj sceni, je jda se oporavi i da ubuduće ima više sreće sa tim povredama. On je neke povrede zadobio usled udaraca, a neke, usred prevelike želje da klubu, odnosno Partizanu,. da i vrati navijačima. Tako, ulazi u povrede i rizikuje lično zdravlje.

Potom, Mijailović je istakao da Aleksin oporavak protiče dobro i otkrio kada bi srpski košarkaš mogao da se vrati treninzima.

- Mislim da bi trebalo da počne za Novu godinu da trenira, što je jako važno za klub - istakao je Mijailović.

Da podsetimo, Avramović se povredio u meču sa Armanijem u Evroligi. Posle toga, doktor Partizana, Moma Jakovljević je izneo pravo stanje povrede.

- Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija milion. jenda teška povreda skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sada ima čizmu, nije gips. Biće u mirovanju, da spadne otok, To će da potraje. Ali, davati neke prgonoze... Znaćemo više kada budemo radili kontrolnu magnetnu rezonansu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo - istakao je Jakovljević

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1946.

    18. decembar 2023 | 19:34

    -KK Partizan jeste avangarda u Srbiju Beogradu i sirom zemlje, to sto pricaju ovi anti hristi iz zeleznika od njih i Bog digo ruke sasvim, jer oni imaju pare ali ono sto je bitno za kosarku nemaju to je hemija u timu i navijacka ljubav igraca i navijaca. Ostoja hvala ti sto si doveo Partizan tamo gde mu je i mesto a to je Evroliga, za sada ide odlicno idemo dalje pa da dobijemo Valensiju u gostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA