≫ 

Da li će Nikola Mirotić biti spreman za Partizan i meč u Beogradu u Evroligi? Evo o kakvoj povredi je reč

 ≫ 

Košarkaš Olimpije iz Milana će u narednim danima obaviti neophodne preglede

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Doktor
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Otadzbina Srbija Beograd🇷🇸🇷🇸💪

    04. decembar 2023 | 01:57

    Ovo sto se pise ovde je vise nego sramota i jedno veliko nista i razocaranje, Nikola Mirotic je dobio poklon od KK Partizan kad je Barsa igrala u Beogradu sa pomenutim klubom, sve je bilo fer i korektno covek je igrao svoju igru i sam pobedio nas klub svi mu cestitali naravno, ali ove godine data rec i obecanje koje dao ljudima iz Partizana i potom prekrsio ljudi su ga cekali, to nije dobro jer Partizan celo leto nije doveo igrace sem Ponitke i Jaramaza jer se cekalo na Mirotica, i sada posto mi znamo ovde ko je pretio Vladimiru Stojkovicu kad je preso u FK Partizan sve nam je jasno ko dan, vi nama pricate nesto o srbstvu ovde na portalima pa vi niste bas najbolji u glavu i morate nesto da pisete, ali da se zna najveca tragedija ste vi u Srbije i niko vise sem vas

  • NekoKo

    03. decembar 2023 | 23:54

    Zna da bi bio izviždan. Ostoja, Savić i Obradović nisu ispali šmekeri u ovoj situaciji. Moglo je da se kaže da je transfer propao kao što propadne i bilo koji drugi transfer...To kukanje u fazonu: obećao je, nema hrabrosti, patrijarh ga savetovao, Zvezda ucwnjivala isl. je klasično pujdanje navijača na Mirotića, čoveka koji je konkretno svojim ličnim novcem pomogao naš narod više nego Željko i Savić zajedno.

  • Jasno kao dan

    03. decembar 2023 | 17:39

    Koliko ceni Partizan nece cak ni da dodje u Bg,raspitao se covek gde treba da dodje..pa on je vernik covek,nece s vama pakt s Djavolima...gurate se od sudija,vasi igraci najprljavi u Evropi..u svakom smislu,Ledej dokaz..Obradovic ponasanje covek da se frapira,a tek predsednik vas...limar..pa to je tek magija..naravno vama nista ne smeta,samo da pobedite i sve je ok..pravi ste Albatrosi Dritanovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA