Kako se brzo menja tabela Evrolige: Partizan je sada na plej-in mestu, a ni Zvezda više nije tako daleko

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Mnogo lepši pogled na tabelu za navijače večitih

Mnogo lepše izgleda tabela Evrolige nakon pobeda Partizana i Crvene zvezde u 11. kolu. Crno-beli su srušili Panatinaikos nakon produžetka u Areni, dok su crno-beli bili jako ubedljivi protiv Anadolu Efesa.

To znači da Partizan sada ima skor 5-6, dok je Zvezda na 4-7, pa su večiti rivali napravili pomak ka gornjem delu tabele Evrolige.

Štaviše, navijači Partizana mogu da budu posebno srećni, jer njihov tim sada drži 10. mesto, koje bi ih na kraju sezone odvelo u razigravanje, odnosno plej-in.

Ekipa Željka Obradovića ima najbolji odnos u grupi u kojoj se nalaze još Žalgiris iz Kaunasa, Bajern iz Minhena, Valensija i Anadolu Efes, pa su ispred svih njih na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, Zvezda je sada na 16. mestu i nalaze se na deobi sa Olimpijom Milano, od koje su prošle nedelje iznenađujuće ubedljivo izgubili u Beogradu. Ali na samo jednu pobedu iza Partizana koji je na pomenutom plej-in mestu i na dva trijumfa od šestog mesta koje vodi u plej-of.

Na prvom mestu i dalje se nalazi Real sa skorom 10-1, a koji je izgubio prvi put od Fenera ove sedmice i to košem Jama Madara u poslednjoj sekundi u produžetku.

Na drugom mestu je Barsa sa 9-2, da bi ih potom pratili Monako i Virtus Bolonja sa po 7-4 na trećem i četvrtom mestu. Sledi pet timova sa skorom 6-5: Panatinaikos, Olimpijakos, Baskonija, Fenerbahče i Makabi iz Tel Aviva.

Na dnu tabele nalaze se Asvel sa 2-9 i Alba sa 1-10.

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac zna šta je presudilo da Zvezda savlada Efes

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kd

    1. decembar 2023 | 23:36

    Fmp sigurno 16 mesto posle se ljitite kad vam kazemo da ste za top16 hehehe

  • Puritanac

    2. decembar 2023 | 02:31

    Veoma bitna pobeda fmp-a da se učvrsti 16. mesto na tabeli i da se pokaze Asvelu i Albi ko je gazda začelja.

  • Raso

    2. decembar 2023 | 06:38

    Da nije tuzno bilo bi smjesno. Zadovoljavamo se sa 10. odnosno 16. mjestom...pa zar nije smjesno a u isto vrijeme i zalosno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA