Barcokas hvalio Sferopulosa: "Od kada je došao igraju mnogo bolje u odbrani, dajte mu vremena"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Velike reči trenera Olimpijakosa za kolegu

Košarkaši Crvene zvezde putuju na gostovanje Olimpijakosu u sklopu osmog kola Evrolige, a meč će se odigrati u četvrtak 16. novembra.

Pred meč je govorio Jorgos Barcokas, koji je istakao da im ide težak protivnik i veoma jaka Crvena zvezda.

- Zvezda ima probleme iz jučerašnje utakmice. Ne mogu se baviti igračima koji ne igraju, već onima na koje mogu da računam, govorim za oba tima. Raspored Evrolige je veoma težak i gubimo mnogo igrača tako. Jedino je bitno pobediti i neće biti lak meč za nas. Imamo usku rotaciju posle svih problema i moramo da izađemo i pobedimo utakmicu - izjavio je trener Olimpijakosa.

Pričao je o smeni Duška Ivanovića i dolasku njegovog prijatelja Janisa Sferopulosa.

- Pre svega moram reći da poštujem jako Duška i Janisa, on je prijatelj. Za svakog trenera je vreme potrebno, potrebno je da uspostavite svoju filozofiju, da tim igra kako vi želite. Ipak, oni sada igraju mnogo bolje u fazi odbrane i to izgleda kao protiv Fenera. U Barseloni su igrali veoma dobro. Verujem da Janisu treba još vremena da uspostavi svoju filozofiju, a verujem da imaju veoma dobar roster. Pročitao sam u jednom intervjuu kako imaju najbolji roster u istoriji kluba, što znači da govorimo o jakom timu. Ostaje da vidimo šta da radimo, jer trenutno ne postoji slab tim u Evroligi - zaključio je Barcokas.

Zvezda će igrati sa Olimpijakosom u hali "Mira i prijateljstva", a meč počinje u 20:15 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde čekali Jaga ispred Arene sa brazilskim zastavama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA