"Da nije Željko Obradović, hiljadu puta bi bio promenjen": Zvezdan Mitrović o smenama u klubovima Evrolige

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Komentarisao je nedavnu smenu Duška Ivanovića u Zvezdi

Partizan i Crvena zvezda identično su startovali u Evroligi, sa dve pobede i četiri poraza i za sada se nalaze u donjem delu tabele. Crveno-beli su nedavno promenili trenera i na klupu su umesto Duška Ivanovića doveli Janisa Sferopulosa, u crno-belom taboru se to pitanje i ne postavlja.

Čitavu situaciju oko večitih rivala, komentarisao je i crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović koji je u intervjuu za Meridian Sport istakao da je pomalo nezadovoljan čestima promenama na klupama klubova iz Evrolige.

- Nervira me menjanje trenera. Pa to je cirkus. I Nenad Čanak je došao u Turk telekom, sve je potpuno novo i odmah – miči ga. U Crvenoj zvezdi je već postala tradicija. Klubovi naprave selekciju, pogreše, ali neka promene dvojicu igrača. Najlakše je menjati trenere. Potrošna smo roba. Pa kakvi su komentari bili za Partizan prošle sezone? Užas! A onda se okrenulo - rekao je Mitrović.

Onda se sa posebnim tonom okrenuo i na to što je Željko Obradović i pored slabijih rezultata na startu sezone i dalje na klupi crno-belih.

- Hiljadu puta bi bio promenjen. I šta se desi posle? Partizan igra najbolju košarku u Evropi. Ubedljivo najbolju - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Simonović otkrio šta je Sferopulos rekao igračima posle dva poraza od Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    4. novembar 2023 | 19:45

    Gospodin Zeljko Obradovic uvek ima podršku grobara, pa makar bili poslednji. Covek je No1 u ovom sportu. Partizan sampion

  • Pp

    4. novembar 2023 | 18:47

    Realno, pljuvali su ga najstrašnije prošle godine u prvom delu sezone.

  • 1992.

    4. novembar 2023 | 20:09

    Kidaj Željko, samo napred....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA