Željko Obradović razočaran porazom: "Morali smo da igramo hladne glave završnicu, zbog ovoga smo izgubili..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

Nije mu lako palo

Košarkaši Partizana su pretrpeli veoma nezgodan poraz u Vitoriji od Baskonije (84:83), gde su imali vođstvo sve do 13 sekundi pre kraja, kada je na scenu nastupio Čima Moneke, koji je pogodio dva slobodna bacanja.

Posle utakmice, trener Partizana, Željko Obradović nije bio zadovoljan rezultatom, što je i sam istakao.

On je rekao da je Partizan taj koji je sam sebe pobedio.

- Očigledno je da smo imali šansu da pobedimo, ali kako god, moramo čestitati Baskoniji na njihovoj pobedi. Imam osećaj da smo mi ti koji su izgubili utakmicu, mi smo izgubili. U prvom poluvremenu smo imali problema sa ofanzivnim skokom, onda smo počeli bolje da gradimo koš, ali je onda upravo jedan skok rešio utakmicu.

Rekao je Obradović i šta je nedostajalo.

- Ne možete pričati o kontroli kada gubite lopte, to je jednostavno. Ušli smo u period gde smo imali prednost, morali smo da odigramo hladne glave, ali nismo to uradili. Izugbljene lopte su razlog zašto smo izgubili.

Upitan je Obradović i o promeni trenera u Baskoniji.

- Oni su na istom putu kao što su i bili, imaju nove igrače, mislim da smo u drugom poluvremenu imali malo više kontrole, ali smo u poslednji minut ušli sa šansom da pobedimo, i to lakom pobendom, to je moje osećaj. Moram čestitati i Baskoniji na borbi, igrali su do samog kraja, igrali su dobro u defanzivi i mi smo gubili lopte, zato smo izgubili meč.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA