Zvezda pušta u prodaju karte za meč sa Bajernom i najavljuje "retro utakmicu"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Duel je na programu u četvrtak

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 18.30 časova igraju meč 6. kola Evrolige protiv ekipe Bajerna, a karte za taj duel biće puštene u ponedeljak od 12 časova.

Prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na sajtu www.tickets.rs

Cene karata koje će se naći u prodaji su sledeće:

KK Crvena zvezda Foto: kkcrvenazvezda

Inače, Zvezda je najavila da će utakmica sa Bajernom biti tematska. Tema ove utakmice  je „Retro basket week“ i biće realizovana u saradnji sa adidasom, kome su premium klubovi upravo Crvena zvezda i Bajern.

- Na utakmici sa Bajernom posvetićemo pažnju i legendama Kluba, svetlim i najvećim momentima naše prebogate istorije, i sve to u kombinaciji sa legendarnim modelima adidasa koji su bili neizostavni deo naših košarkaških uspeha kao sportski rekvizit i deo sportske opreme naših košarkaša. Takođe, crveno-beli i adidas su pripremili i nagradne igre i priliku za naše navijače da osvoje vredne nagrade, a po prvi put biće izložene i vredne stvari iz klupske istorije, koje će mnogi navijači biti u prilici po prvi put da vide uživo.

- Dođite, pružite podršku našem timu i našoj Crvenoj zvezdi i vratite se kroz vreme narednog četvrtka u svojevrsnom vremeplovu koji će za vas napraviti Crvena zvezda, adidas i Bajern - stoji u saopštenju kluba.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danko

    28. oktobar 2023 | 22:04

    Nemam vise zelje da idem na utakmice. Uvek ista prica, vise izgubljene nego dobijene..sramota..

  • Mane

    28. oktobar 2023 | 21:18

    Samo vi pobedite lako ćemo za retro.

  • Molim

    29. oktobar 2023 | 09:12

    Ukinite poslednja 2 minuta utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA