Posebna gošća na treningu Partizana: Ivana na novom radnom zadatku iznenadila supruga Danila pred derbi

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, Ivana Maksimović je sada i TV lice

Košarkaši Partizana sinoć su odradili poslednji trening pred večiti derbi koji je na programu večeras od 18.30 časova u "Štark Areni" protiv Crvene zvezde u okviru Evrolige.

Crno-beli se spremaju za prvi meč protiv velikog rivala u ovoj sezoni, a trener Željko Obradović istakao je da ga jedino brine potencijalno odsustvo Alena Smailagića sa meča, koji juče nije ni trenirao sa ekipom.

Pa opet, na treningu sinoć bio je i jedan poseban gost, naša srebrna olimpijka iz 2012. godine u Londonu, Ivana Maksimović-Anđušić, koja je došla na posebnom radnom zadatku.

Ona je odnedavno zaposlena i kao televizijsko lice na TV "Una", a da stvar bude još zanimljivija, jedan od košarkaša koji je davao izjavu pred meč bio je baš njen suprug, Danilo Anđušić.

Nakon srdačnog pozdrava na samom početku, i Danilo i Ivana su maksimalno profesionalno odradili svoj deo posla, posle čega su porazgovarali i sa par kolega iz Poljske koji su došli da posmatraju večiti derbi iz drugačijeg ugla.

Videćemo da li će ova poseta biti dodatna motivacija za Danila da danas pokaže još bolju partiju na derbiju protiv Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić uživaju na koncertu u Atini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA