Litvanski novinar oduševljen Beogradom: "Košarkaške stvari u Srbiji su na svakom uglu, svi pričaju o derbiju"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nije mu dugo trebalo da oseti i srpsko gostoprimstvo

Čitava Evropa čeka duel između Partizana i Crvene zvezde u okviru 5. kola Evrolige, a interesovanje za utakmicu je ogromno. To govori i činjenica da su litvanski novinari stigli u srpsku prestonicu, kako bi ispratili ovaj meč.

Radi se o novinarima "BasketNewsa", poznatom Donatasu Urbonasu, koji je ujedno trenutno i jedan od najboljih košarkaških novinara u Evropi.

Ovo nije prvi put da Urbonas stiže u Beograd, pošto je i ranije pratio večite derbije ova dva kluba, dok je sada ostavio i jednu opasku vezanu za Beograd, ali i generalno zemlju Srbiju.

On je doslovno rekao da je Srbija zemlja košarke.

- Samo stvari u Beogradu... Konobar nas je prepoznao i pitao o predikciji za meč Partizana i Zvezde, nakon što je pohvalio rad našeg portala BasketNews. Dok smo bili u restoranu, drugi konobar je video da proveravam profil Šabaza Nejpira i na Evroligi i odmah se našalio da misli da će promašiti svaki šut sutra (na derbiju). Ovakve košarkaške stvari se događaju na svakom uglu ovde u Srbiji - napisao je Urbonas.

(Telegraf.rs)

Video: Giedraitis otkrio kakav je igrač, sa kojim saigračem iz Zvezde se najviše druži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    25. oktobar 2023 | 18:20

    Normalno da smo kosarkaska nacija i da volimo kosarku. Samo da sve sutra protekne u najboljem redu, da navijaci pokazu da su srazlogom najbolji. Da navijaju fer i bez vredjanja. Da partizan pobedi makar i poen razlike,u sta ne sumnjam i zvezda ce biti zadovoljna sto se drzala 40 minuta protiv beogradskog velikana.

  • Nada umire poslednja

    26. oktobar 2023 | 01:48

    Tako je velikani. Uvertira protiv Mege baš obećava. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA