Barcokas posle Partizana: "Sve je bilo protiv nas! Smailagić je dao ludu trojku, nismo pravili faul"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Grčki trener je istakao da je zadovoljan timskim naporom večeras

Košarkaši Partizana u ludom meču u Pireju posle produžetka poraženi su od ekipe Olimpijakosa, čime su propustili veliku šansu da dođemo do brejka - 98:94.

Trener domaće ekipe, Jorgas Barockas je posle meča imao podugačku analizu toga šta je valjalo, a šta nije na današnjoj utakmici.

Istakao je da je mnogo toga išlo protiv njegovog tima, posebno pojedine pogođene trojke Partizana na samom kraju utakmice, ali je rekao da je njegov tim pokazao da je pravi kada je to bilo najvažnije.

- Bila je ovo četvrta utakmica koju smo odigrali u poslednjih šest dana. Bili smo iscrpljeni, igrali smo sa devet igrača... I igrači su dali svo srce, pokazali su karakter da se vrate u meč kada smo gubili sa 14 poena razlike. Gos je igrao 30 i nešto minuta, 31 minut, a on je odradio samo jedan trening sa timom. Takođe, Mustafa je u istoj situaciji. Ali ovaj tip pobede daje bust timu koji igra zajedno, koji se bori za svaki posed - rekao je Barcokas, pa nastavio:

- Kada ste pravi tim, možete da pobedite svakoga. Posebno čak i kada se desi sve što se desilo na kraju ove utakmice, sve je bilo protiv nas. Kada smo izjednačili, Smailagić je pogodio ludu trojku preko Fala. I kada smo vodili sa +3, nismo napravili faul, čak iako je to bilo pravilo. Verovatno je bilo to zbog manjka koncentracije zbog fizičkog napora koji smo uložili. Čestitke igračima, našim navijačima, bila je ovo sjajna podrška večeras. I čestitke Partizanu jer su odigrali veoma dobru utakmicu - rekao je Jorgos Barcokas.

(Telegraf.rs)

Video: Zek Ledej: Veliki srpski narod, to su moja braća i sestre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    20. oktobar 2023 | 00:57

    Bicemo konkurenti asvelu za začelje teško da ćemo mi da pobedimo nekog a igrači trebaju da imaju i malo slifa sto partizan nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA