Partizan izgubio poverenje pred Olimpijakos: Da li su kladionice potpuno potcenile crno-bele?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Oba tima jure drugu pobedu ove sezone u Evroligi

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Olimpijakosa u Atini ovog četvrtka od 20.15 u meču 4. kola Evrolige, a posle poraza od Barselone u Areni kladionice im ne daju velike šanse na gostovanju u Pireju.

Naime, partizan posle tri kola ima skor od jedne pobede, nad Aselom u gostima, a upisali uz poraz od Barselone, izgubili su u prvom meču od Makabija u Tel Avivu. Sa druge strane, identičan ulčinak ima i Olimpijakos koj ije posle uvodne pobede u atinskom derbiju nad Panatinaikosom, poražen od Barselone i Armanija.

Ipak, vruć domaći teren u glavnom gradu Grčke, uticao je da kladionice u ovom meču daju prednost domaćem timu. Na pobedu Pirejaca kvota se kreće od 1.35 do 1.4. Sa druge strane, na pobedu Partizana kvote su od 3.00 do 3.70. Remi u regularnom toku donosi  kvotu 15.

(Telergaf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1945.

    19. oktobar 2023 | 10:55

    -KK Partizan nazalost raspolaze sa onim sto ima iz prosle sezone, i vidimo da ce ceo teret kroz sezonu za nama voditi sledeci igraci, Panter Ledej Naneli Avramovic Smailagic Trifunovic Andjusic Balsa Vukcevic Kaminski Dozier Drezgic, postoji verovatnoca da gubimo Ponitku na duze vreme i to je za sada sudbina na koju klub spao. Nigde pojacanja na pleja i centra klubu je bilo zabranjeno da dovede adekvatna pojacanja, videli smo taj slucaj sa Miroticem kad se umesa politika i crkva znaci bruka za celu Srbiju, a toliko je Partizan dao igrace za reprezentaciju a sto je najgore ni ti bivsi igraci ne staju na stranu kluba bar malo, danas imamo 100% laznih igraca koji su igrali za Partizan i kao pevali sa navijacima pesme, nijedan da ustane i kaze sta se to radi sa nasim klubom zbog cega se Partizanu zabranjuje da dovede nekog tamo Mirotica, ovo ce trajati jos dugo dok cutimo na sve ovo jer klub mora da ima od 15 do 17 igraca, dali je neko iz kluba mislio na povrede igraca kao sad primer Ponitke kojeg gubimo na duze vreme sramota.

  • A u tirani glavobolja

    19. oktobar 2023 | 12:08

    paretizan veceras pobjedjuje..zelja da se pise o partizanu kako bi se maskirao poraz drzavne miljenice koja je bacila milione na kilave igrace koji ne ulijevaju povjerenje za neki visok plasman.partizan ce veras da krene po drugu pobjedu..budite sigurni...

  • Igor Grobar

    19. oktobar 2023 | 12:20

    Sami smo krivi kada igramo kilavo i nema hemije među igračima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA